Pek bir indirim göremedim. Acaba fiyat revize edilmiş olabilir mi?Herkese iyi sosyaller!
Ryzen 5 3600 şu an indirimde ve almak istiyenler için güzel bir konu olabilir. İndirimi kaçırmayıp piyasada ucuza Ryzen 5 3600 alabilirsiniz.
Link
Hocam daha ucuzu 1 hafta öncede vardı :/.Ben normal fiyatını 1400-1450 olarak biliyorum. İşlemci alacağım zaman çok araştırmıştım günden güne. Bu fiyatı görünce bana ucuz geldi.
Linki düzenledim teşekkürler.Hocam daha ucuzu 1 hafta öncede vardı :/.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 3600 3,6ghz 35mb Cache Soket Am4 Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İndirime düşmeden ki fiyata 3600X var. Böyle bir işlemcinin maalesef stok soğutucusu pek yeterli değil. Alacaklara not olsun, alırsanız orta fiyatlı ve performansı güzel bir hava soğutucu almayı unutmayın. Örnek olarak, Dark Freezer X94 modeli yeterli geliyor. Bütçesi olanlar Arctic Freezer 34 alabilir. Mümkünse soğutucu ihtiyaç duymadan daha güçlü 3600X alın.
satıcı sazan.avi yapıyor.Herkese iyi sosyaller!
Ryzen 5 3600 şu an indirimde ve almak istiyenler için güzel bir konu olabilir. İndirimi kaçırmayıp piyasada ucuza Ryzen 5 3600 alabilirsiniz.
Link
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.