Ryzen 5 3600 indirimde

Ben normal fiyatını 1400-1450 olarak biliyorum. İşlemci alacağım zaman çok araştırmıştım günden güne. Bu fiyatı görünce bana ucuz geldi.

İndirime düşmeden ki fiyata 3600X var. Böyle bir işlemcinin maalesef stok soğutucusu pek yeterli değil. Alacaklara not olsun, alırsanız orta fiyatlı ve performansı güzel bir hava soğutucu almayı unutmayın. Örnek olarak, Dark Freezer X94 modeli yeterli geliyor. Bütçesi olanlar Arctic Freezer 34 alabilir. Mümkünse soğutucu ihtiyaç duymadan daha güçlü 3600X alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirime düşmeden ki fiyata 3600X var. Böyle bir işlemcinin maalesef stok soğutucusu pek yeterli değil. Alacaklara not olsun, alırsanız orta fiyatlı ve performansı güzel bir hava soğutucu almayı unutmayın. Örnek olarak, Dark Freezer X94 modeli yeterli geliyor. Bütçesi olanlar Arctic Freezer 34 alabilir. Mümkünse soğutucu ihtiyaç duymadan daha güçlü 3600X alın.

Hocam soğutucu fiyatını işlemciye ekleyerek 3600X alınabiliyor üstüne bir 30 40 TL daha fazladan ekleyip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı