Ryzen 5 3600 RTX 2060 Sistem CoD Warzone 2.0'da CPU %10 Kullanılıyor

BUCKFIRE

Femtopat
Katılım
22 Haziran 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Warzone 2.0 oynarken darboğaz gibi bir şey oluyor. Genelde uçaktayken veya paraşüt ile atlarken oluyor ve oyun çok fazla kasıyor (bu durumlar haricinde kasma donma vs. olmuyor). Çok sinir bozucu olmaya başladı bu sorunu nasıl çözerim?

Paraşüt ile atlarken değerler: CPU %8 kullanım 59 derece sıcaklık GPU %100 kullanım 57 derece sıcaklık FPS değeri 8

Sistem: R5 3600 - RTX 2060 6G - 16 GB RAM - Gigabyte B450M S2H anakart.

Uçaktaki değerler;
 

Dosya Ekleri

  • bssz0m0.png
    bssz0m0.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
GPU %100, CPU ise belirttiğiniz aralıkta kullanım sergiliyorsa bir problem yok demektir. Önemli ve sağlıklı olan zaten ekran kartının tam performans verip CPU'nun 4 dönüm bostan yan gel yat osman modunda olması diyebiliriz.
 
GPU %100, CPU ise belirttiğiniz aralıkta kullanım sergiliyorsa bir problem yok demektir. Önemli ve sağlıklı olan zaten ekran kartının tam performans verip CPU'nun 4 dönüm bostan yan gel yat Osman modunda olması diyebiliriz.

Oyun kasmasa zaten sıkıntı yok anlattığım durumlarda oyun öyle bir kasıyor ki hareket ettirmiyor. Normal oyun içerisinde ise işlemci %50 kullanım değerlerinde benim demeye çalıştığım olay neden sadece dediğim durumlarda işlemci kullanılmıyor da kasmaya sebep oluyor.

Bende de oluyordu bu şey. MSI Afterburner'ı (kalıntısız) kaldırıp tekrar kurdum artık işlemciyi daha fazla kullanıyor gösteriyor.

Sorun yaşadığım sırada MSI Afterburner PC de kurulu değildi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı