Ryzen 5 3600 + RX 5700 XT sistem toplama

berkant60

Hectopat
Merhaba yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem ile yayın açıp oyun oynuyacağım. Acaba sistem uyumlu çalışır mı merak ediyorum ve kasa ve güç kaynağı yeterli midir acaba onu merak ediyorum özellikle yardım edebilirseniz uyumluluk konusunda sevinirim. İnternette 750 Watt gerekli yazıyor ekran kartı için ama YouTube'da kişiler 600-6500 Watt ile sistem kuruyor bende 650 Watt'lık kasa alsam çalışır mı veya farklı bir kasamı almalıyım. Sonradan SSD arttıracağım biliyorum bu yeterli değil ama idare etsin birkaç ay yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem ile yayın açıp oyun oynuyacağım. Acaba sistem uyumlu çalışır mı merak ediyorum ve kasa ve güç kaynağı yeterli midir acaba onu merak ediyorum özellikle yardım edebilirseniz uyumluluk konusunda sevinirim. İnternette 750 Watt gerekli yazıyor ekran kartı için ama YouTube'da kişiler 600-6500 Watt ile sistem kuruyor bende 650 Watt'lık kasa alsam çalışır mı veya farklı bir kasamı almalıyım. Sonradan SSD arttıracağım biliyorum bu yeterli değil ama idare etsin birkaç ay yeterli.

650W kaliteli bir güç kaynağı fazlasıyla yeterli olur. Seçtiğin kasa ve güç kaynağı çok dandik. Toplam kasa için bütçen nedir? Bazı hazır sistemleri özelleştirsen daha uyguna gelebiliyor.

Bu sistemi özelleştirip alabilirsin. Ekran kartı olarak Sapphire Nitro'yuda seçebilirsin.

1585007984567.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı