Ryzen 5 3600 Sıcaklık Değerleri

TekMatador

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Yayıncı
Boşta bu ısı değerleri normal mi? Stok fanı takılı.
Anakart B450 Gaming Plus

Ryzen 5 3600 ısı değerleri.jpg

ryzen 5 3600 bendede var boşta 50 60 arası anlık olarak sürekli değişiyor voltaj 1.4 ayarı default ayarlarda aldığım yere sordum stabil deil ileride anakart bios güncellemeyle çözülür dediler üstelik sıvı soğutucum var 240 lik ilk defa amd kullanıyorum ufak tepek sorunlarda takıntılı olduğum için amd den soğudum açıkcası intelde yaşamamıştım bilemiyorum...

ilk defa amd kullanıyorum ufak tepek sorunlarda takıntılı olduğum için amd den soğudum açıkcası intelde yaşamamıştım bilemiyorum...
Üzüldüm ya adam profil fotoğrafını bile AMD yapmış.

🙂 Haklısın profil resmi yapmaya bile değmez hata bende ilk heves ilk heyecan aldık amd ci olalım dedik fosfor olduk.
Canını sıkma bence erkenden değiştirme fotoğrafı. Çünkü BIOS güncellemesi ile biraz stabilize edilirse her şey çok güzel olacak. Ben de 3600x aldım yani aynı geminin yolcusuyuz.

Canını sıkma bence erkenden değiştirme fotoğrafı. Çünkü BIOS güncellemesi ile biraz stabilize edilirse her şey çok güzel olacak. Ben de 3600x aldım yani aynı geminin yolcusuyuz.

Sinerjiden aldım 3600 işlemciyi ve yanına asus b450 tuf plus gaming anakart aldım bios güncelleme yapıldı mağaza tarafından ki bende 240 lık cooler master radyatör var herşeyi düzenli tertipli güzelce montajını yaptım masaüstünde konudaki belirttiği arkadaşın aynı sorunlar bendede var voltaj 1.4 default ayarlarda ki bu yüksek bi değer buna dayanarak işlemci ısısı yüksek tutuyor anlık olarak değişimler oluyor bunu aldığım yerden sinerjiyle görüştüm anlattım bu durumu onlarda anladılar kabul ettiler sizin dediğiniz gibi bios güncellemeyle düzeltilebilir ki nezaman düzelicekse artık şu zamana kadar intel kullandım onu veya bunu savunmuyorum ama ısınma konusunda herhangi bir ufak sıkıntım olmadı ki diceksin neden aldın AMD diye bütçeme göre ve performanslarına bakarak bunda karar kıldım aldık ve şu zamana kadar onlarca forumda gezer tozarken gördüğüm konular amd ısınma problemi şu model bu model vesayre hiç takmamıştım ama benim aldığım işlemcide denk gelince onlara hak verdim ben sıfır bir işlemci alıyorsam stabilize şekilde kullanmam gerek yok ısı sorunu olucak kafaya oraya takıcam ekstra soğutucu o bu şu derken illet ettim aslında bu işlemciyle intel i5 9400f arasında kalmştm bu biraz daha performanslı diye bunda karar kıldım ki tek ben şikayetci deilim forumda acılan ryzen 5 serisi ısınma sorunu konularını görüyorm i5 9400f ısınma konusuna rastlamadım belki vardır ama hatamı yaptım bilemiyorum soğumaya başladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı