Ryzen 5 3600 undervolt işlemi

Stabil voltaj değeri ve en yüksek puan. Bunları bulmuşsanız işiniz artık BIOS'luk demektir.

Stabil voltaj değerimi buldum. 1.1375V ile en yüksek puanı aldım. 20 dakikalık AIDA64 Extreme testinde ise 63 derece sıcaklık yakaladım. Sizce bu değerler iyi mi?
Ayrıca BIOS'da bu değerleri yazmadan önce Ryzen Master programında yapmam gereken bir şey var mı?

Stabil voltaj değerimi buldum. 1.1375V ile en yüksek puanı aldım. 20 dakikalık AIDA64 Extreme testinde ise 63 derece sıcaklık yakaladım. Sizce bu değerler iyi mi?
Ayrıca BIOS'da bu değerleri yazmadan önce Ryzen Master programında yapmam gereken bir şey var mı?
Ryzen Master, bir rehber programdır. Bilgisayar kapatıldığı an da ayarları silinir zaten.

Her şey güzel gözüküyor. BIOS'a işleyebilirsiniz.

BIOS ayarlarından 1.137V girdim. Zaten resimde Ryzen Master programında da bu durum görünüyor. Fakat attığım fotoğraflardan da görüleceği üzere 13 dakikalık testin sonunda CPU Core ortalama 1.099V alıyor. Bu normal mi yoksa birşeyleri yanlış mı yaptım sizce?

Dosya Ekleri

• 1a.png
    1a.png
    177,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 1b.png
    1b.png
    79 KB · Görüntüleme: 51
  • 1c.png
    1c.png
    85,2 KB · Görüntüleme: 67
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı