Ryzen 5 3600 ve GTX 1080 sistem toplama

Feelice

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar böyle bir sistem düşünüyorum eğer başka önerileriniz var ise lütfen yazınız👍🏻
Ryzen 5 3600 (sıfır)
ASUS ROG STRIX GTX 1080 (2.el)
ASUS TUF Gaming Pro B450(sıfır)
G.Skill Trident Z 8×2 RGB RAM(sıfır)
Seagate Barracuda 2 TB HDD(sıfır)
SanDisk Plus 480 GB SSD(sıfır)
Aerocool quartz RGB(sıfır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar böyle bir sistem düşünüyorum eğer başka önerileriniz var ise lütfen yazınız👍🏻
Ryzen 5 3600 (sıfır)
ASUS ROG STRIX GTX 1080 (2.el)
ASUS TUF Gaming Pro B450(sıfır)
G.Skill Trident Z 8×2 RGB RAM(sıfır)
Seagate Barracuda 2 TB HDD(sıfır)
SanDisk Plus 480 GB SSD(sıfır)
Aerocool quartz RGB(sıfır)
Bütçen ne kadar ? Ekran kartında 2. el alacaksan Gtx 1060 ın üstünü tavsiye etmem , büyük ihtimal mining yapılmış bir kart alırsınız.

Ekran kartını özelikle ikinci el tavsiye etmem çünkü başım çok agridi 2 elde 2 aylık üründü hemde
Temiz falan
Bütçen ne kadar ? Ekran kartında 2. el alacaksan Gtx 1060 ın üstünü tavsiye etmem , büyük ihtimal mining yapılmış bir kart alırsınız.
Ürün bu birde 200 tlye amd wraith prism almayı düşünüyorum Ayrıca seçtiğim anakart argb destekli mi

Temiz falan
Ürün bu birde 200 tlye amd wraith prism almayı düşünüyorum Ayrıca seçtiğim anakart argb destekli mi
Almakta istekliyseniz durumunuz satıcının dürüstlüğüne bağlı. Mining yapılmadı diyerek mining yapılmış kart satan çok kişi var .

Almakta istekliyseniz durumunuz satıcının dürüstlüğüne bağlı. Mining yapılmadı diyerek mining yapılmış kart satan çok kişi var .
Peki 200 tlye amd wraith prism almayı düşünüyorum Ha birde anakartımda argb destekli mi eğer değilse ne yapmak gerekli argb sistem kurmak için

Peki 200 tlye amd wraith prism almayı düşünüyorum Ha birde anakartımda argb destekli mi eğer değilse ne yapmak gerekli argb sistem kurmak için
Prism modelini yeni aldım çok hoşuma gitti RGB'leri çok hoş sadece biraz sesli çalışıyor kulaklıkla oyun oynadığım için rahatsız etmedi beni :) benim gibi RGB hastasıysanız alabilirsiniz.

Hepinize çok teşekkür tek emin olamadığım konu anakartımda argb var mı? Hepinize çok teşekkür ederim sorularıma cevap bulduğunuz için bu sistemi almayı planlıyordum fakat kafama birkaç soru takılmıştı çok Sağolun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı