Ryzen 5 3600 ve GTX 1660Ti Yayın İçin Sistem Toplama

6500 TL ile bu iki ürünü kullanarak Twitch yayınları için bir sistem toplamak istiyorum. Fikirleriniz çok değerli.

• Ryzen 5 3600
  • ASUS B450M-Dragon DDR4
  • Corsair Vengeance 16 GB (2X8GB) 3000MHz DDR4 CL16
  • XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
  • Corsair VS550 550W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat QP Strix sistemi almayı düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla.
SSD biraz yüksek olmuş onun yerine biraz koyarak RTX2060 alınabilir.
Bütçe 6500 üstüne koyacak bir bütçemiz kalmıyor en ideal hale bu şekilde geliyor en azından biz öyle düşünüyoruz. Yayın yapılabilir mi bu sistem ile bir sıkıntı yaşar mıyız?

Seçeneklerde sadece M.2 SSD var ve 1TB seçeneği yok.
HDD çıkar daha sonra internetten alıp takarsın daha ucuza gelir.
60TL fazla vermeyin burdan alıp takarsın.

SSD'nin sana hiçbir artısı olmayacak onun yerine SATA SSD alıp aradaki farka soğutma almanı tavsiye ederim. Yayın yaparken stok soğutucu ile sıkıntı yaşayabilirsin.
Siparişi vermiştim bu arada ya. Gerekirse değişim talebinde bulunayım. Sonuçta havale ile ödeme seçtiğim için ödeme eft olarak yarın geçmiş olacak.
Seçeneklerde sadece M.2 SSD var ve 1TB seçeneği yok.
HDD çıkar daha sonra internetten alıp takarsın daha ucuza gelir.
60TL fazla vermeyin burdan alıp takarsın.
İletişime geçip bu değişikliği belirteceğim. Birde soğutucu ekletmek için bir girişimde bulunmam lazım sanırım. Onu ilerleyen dönemlerde yapsam acaba nasıl olur?

Son düzenleme:
Siparişi vermiştim bu arada ya. Gerekirse değişim talebinde bulunayım. Sonuçta havale ile ödeme seçtiğim için ödeme eft olarak yarın geçmiş olacak.

İletişime geçip bu değişikliği belirteceğim. Birde soğutucu ekletmek için bir girişimde bulunmam lazım sanırım. Onu ilerleyen dönemlerde yapsam acaba nasıl olur?
Sorun olmaz hocam 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. Para iadesi alıp istediğin zaman soğutucu alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı