Ryzen 5 3600 ve MSI RTX 2060 Super sistem

bekocango

Centipat
Arkadaslar İtopya uzerinden Teknoking adlı sistemi özelleştirerek aldım. Özelleştirme olarak işlemciyi Ryzen 5 3600, ekran kartını ise MSI RTX 2060 Super Armor olarak aldım. Son olarak ise kasayı Cooler Master'ın MB520 sini seçtim. Geri kalan her şey kinkteki gibi. Kasayı aldım ama 5. gün oldu bekliyoruz hala hadi bakalım hayırlısı. Lütfen sistem hakkında tüm görüşlerinizi yazın şimdiden teşekkürler kasa 6300 tuttu bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa MB511 seçilebilirdi, hava akışı MB520'ye göre çok daha iyi. MSI RTX 2060 Super Armor ısınma sorunu olan iyi soğutması olmayan bir ekran kartı. ADATA SU650 kronik sorunlu bir SSD. Daha iyi bir anakart seçilebilirdi bu bütçe ile. Keşke siparişi vermeden önce konu açsaydınız.

Son düzenleme:
Nvidia RTX serisinde gayet iyi soğutma performansı var.
NVIDIA kartlar çok fazla ısınmıyor zaten. Ama armor modelinde iyi bir soğutma yok diğer modellere göre fazla ısınıyor.
Vallaha bu model daha iyi geldi mesh deil ama.
Neye göre daha iyi ? Cam olduğu için hoş gelmiş olabilir ama kesinlikle mesh model alınmalı.

NVIDIA kartlar çok fazla ısınmıyor zaten. Ama armor modelinde iyi bir soğutma yok diğer modellere göre fazla ısınıyor.
Neye göre daha iyi ? Cam olduğu için hoş gelmiş olabilir ama kesinlikle mesh model alınmalı.
Acikcasi gorunusune aldandim. Power kismi tam kapaliydi vs. O yuzden sectim ama hata olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı