Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 bilgisiyar ani donma sorunu

TheWhitess

Hectopat
Şuana kadar 2 kere gerçekleşti. LOL oynuyordum 2'sinde de bir anda donuyor. Şarkı çalmaya devam ediyor arkada bilgisiyar yavaşlıyor sıcaklık düşüyor fanlar duruyor. Açma tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Sistem 1 aylık sadece Steam Discord oyunlar falan yüklü virüs girebileceğini düşünmüyorum. LOL'le mi alakalı acaba onu da anlamadım şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xloer00 Öneririm. Pubgde 130 144 arası buda iyi değerler bence pubg için. Sadece 5700xtyi düşünebilirdim geç oldu.
Bütün rgbler yanıyor bu arada. Şarkıda durmuyor şaşırdım birazcık.Bir daha olursa bekleyeceğim.

Arkadaşın kartı nVidia.
Dedigimi yapsın RAM de OC varsa kapatsın baksın olur da bilgisayar kitlenmeden acilir bida hatayı almaz ise RAM anakart uyumsuzluğu yaşıyor olabilir BIOS uptade beklesin oyuna baksın sorun yoksa bi müddet böyle devam etsin. Diğer seçenek açılmazsa donanımsal olma şansı olabilir.
tam olarak neyi yapıyım anlamadım:)
RAM'de OC varsa kapat dene bir.
Arkadaşın kartı nVidia.
Radeon direk wattman veriyor zaten durduruyor kendini 😂. Ben ilk ekran kartı sanmistim meğer ekran kartım sağlammis onu anladım.

Bilgisayarının tüm güncellemelerini yaptın mı? Bios, ekran kartı sürücüsü, chipset sürücüleri, Windows güncel mi ? Temiz kurulum yapıp deneme yaptın mı? Eğer bunlar çözüm olmazsa SMT kapat öyle dene. Bazı oyunlarda çoklu çekirdekte sapıtabiliyor. Ayrıca minidump dosyasını kontrol et bu süreçte mavi ekran vermiş mi bak. Sonrasında varsa buradan yolla dosyaları incelensin. Temiz kurulum yapmayı dene daha sonra ondan sonra da devam ederse farklı çözüm bakarız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı