Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sistem nasıldır?

Aynen zaten 5700xt minimum 650 watt istiyor 750 watt olmalı kaliteli bir kasa ve power seçilmeli ssd daha uygun seçilip parayı bu ikisine yatırabilirsin.

O watt la alakalı bir durum değil Rx 5000 serisinin power management tasarımı yüksek kaliteli psu olmazsa sıkıntı çıkarıyor bu vs650 çöpte bulsam orda bırakırım o seviyede bir psu alacak arkadaş rezil olur.. Vatandan alacaksanız bilgisayarı onlarda en uygyn fiyatlı iyi duran psu xigmatek minotaur 650w gold bir psu var onunla yanına ekonomik önü 3 fanlı everest falan bir kasa alın kasa psu ya 100-200 fazla gider ama sistemi kurtarırsınız iyi kötü.

Hevesle toplar siyah ekran beyaz ekran sonra sürücü mü sorunlu diye gezer ortalıkta alacak arkadaş.
 
O watt la alakalı bir durum değil Rx 5000 serisinin power management tasarımı yüksek kaliteli psu olmazsa sıkıntı çıkarıyor bu vs650 çöpte bulsam orda bırakırım o seviyede bir psu rezil olursunuz.. Vatandan alacaksanız bilgisayarı onlarda en uygyn fiyatlı iyi duran psu xigmatek minotaur 650w gold bir psu var onunla yanına ekonomik önü 3 fanlı everest falan bir kasa alın kasa psu ya 100-200 fazla gider ama sistemi kurtarırsınız iyi kötü.
Xigmatek powera iyi diyorsan konu kapanmıştır :D
 
Xigmatek powera iyi diyorsan konu kapanmıştır :D


Hayır Xigmatek Minotaur 650W Gold vatandan alabileceği en ekonomik en iyi psu bu başka yerden alacaksa daha iyi seçenekler var

Bak bakalım iyi mi değil mi?

 
Hayır Xigmatek Minotaur 650W Gold vatandan alabileceği en ekonomik en iyi psu bu başka yerden alacaksa daha iyi seçenekler var

Bak bakalım iyi mi değil mi?

1 ayda arızaya gelen power markaları en çok xigmatek nadir Corsair cooler masterdır
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı