29.11.12 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar topladım. (Özelliklerini en alta yazacağım. ) Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, ne zaman oyun oynasam 5-10 dakika sonra oyun hata vermeden çöküyor. BIOS dahil tüm driverları güncelledim. XMP(D. O. C. P) kapalı-açık denedim. "Arızalı RAM Tespiti" videosundakileri uyguladım. Vatan Bilgisayar'a götürdüm, yazılımsal ve donanımsal bir sorun bulamadıklarını söyleyip geri verdiler. Aklıma yapıcak pek bir şey gelmiyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Bilgisayarın özellikleri:
En kötü senaryoyu çiziyorum iade kabul etmezlerse sadece güç kaynağı almayı düşünüyorum, sanırım şimdiki kasanın güç kaynağını değiştirmem yeterli olucaktır. 500₺ limitim var, ne almamı önerirsiniz?
Xigmatek Beast kullanıyorum. Önce 5700XT almıştım çökme sorunu yaşadım ve sonrasında kart GPU'su arızalı çıktı. Şuan 2060 Super kullanıyorum sorunsuz alabilirsiniz.
Fsp Hd700 700W 80 Plus Bronz Aktif Pfc Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!