Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT Sistem Toplama

TOPLAM: 10162 TL

Neredeyse kusursuz. En az 5 yıl diyorum.
RX5700 XT'yi geçen sinerji de gördüm yeni modeli gelmiş fiyatı 3400 TİL kadardı merak etmeyin çok hızlı bir şekilde satıldığı için stokları tükenmiş sinerji'nin müşteri desteği ile iletişime geçerek stoklara ne zaman geleceğini öğrenebilirsiniz.
+ olarak RX5700 XT ile ilgili şunu söyleyeceğim yeni modelleri de yolda eğer biraz sabrınız var ise bekleyin derim bu modeli alacak olsanız bile yeni modeller stoklara geldiğinde bu modelin fiyatı düşecektir tahminimce 3100 TL'lere kadar yolu var bu modelin.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi farklı sitelerden toplayacağım ana kartta daha iyi olmuş sapphire çözünürlük olarak 5120x2880 destekliyor msi 7680x4320 destekliyor bu 4K da 2k da fark eder mi

Teşekkür ederim dediğiniz gibi farklı sitelerden toplayacağım ana kartta daha iyi olmuş sapphire çözünürlük olarak 5120x2880 destekliyor msi 7680x4320 destekliyor bu 4K da 2k da fark eder mi
Ben Sapphire modelini size referans olsun diye sundum. İleride birkaç modeli daha çıkacak RX 5700 XT'nin, istediğinizi seçip alabilirsiniz bu sizin kararınız fakat fikrimi öğrenmek istiyorsanız kişisel olarak ben Sapphire Nitro+ modelini satın almayı düşünüyorum. En sessizi ve soğutucusu en iyi olan model. Bence...
Bu arada fark edeceği konusunda emin değilim iyice araştırmak lazım fakat hiç sanmıyorum %99 ihtimal fark etmiyordur ikisi de 4k ya kadar destek veriyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı