Ryzen 5 3600 ve RX 590 sistem toplama

Çok sağ olun hocam 3 sistem belirledim hangisi daha iyi ?

1.sistem

2.sistem

3.sistem

Çok sağ olun hocam 3 sistem belirledim hangisi daha iyi ?

1.sistem

2.sistem

3.sistem

Benim önerdiğim sistem sizinkilere nazaran daha iyi. Benimkini alabilirsiniz. Pişman olmazsınız.
hocam benim alacağım sistem sadece ekran kartı farklı.Ekran kartı değiştirsem olur mu ?
Sizin önerdiğiniz sistemde kaliteli olmayan parçalar var. İllaki o sistemi alacağım diyorsanız siz bilirsiniz.

Şöyle açıklayım;
Palit-Inno3D-Evga 10xx serilerinde çok başarılı değildi, ama konu 1xxx veya 2xxx olunca bence gayet başarılılar. (Eskiden fiyatları ucuz diye alınırdı şimdi ise hem güven veriyor hem de fiyatları güzel)
1060 asla önermiyorum, RX580 çıktığı günden itibaren alınması saçma.
B550 anakartlara çok gerek duymayacaksınız emin olun, bios güncellemesini yaptırıp kullanmanız daha mantıklı çünkü doların alıp başını gitmesi bekleniyor.
3200'e kadar Dark markasını önerebilirim. (Gamepower-Rampage'den daha kaliteli bence)

Tamam hocam. Böyle bi sistem hazırladım uyumsuzluk varsa söyleyin sonra alacam.

Son düzenleme:
Tamam hocam. Böyle bi sistem hazırladım uyumsuzluk varsa söyleyin sonra alacam.

Benimkini alın. O güç kaynağı ve kasa iyi değil. Size önerdiğim sistem o bütçeyle alınabilecek en iyi sistemlerden biriyken neden kötü bir sistemde ısrar ediyorsunuz anlamıyorum.

benim alacağım sistem ekran kartı güçlü . Psu ve kasa neden kötü söyler misin ?
Ekran kartı güçlü fakat ekran kartı güçlü olsun diye diğer parçaların kalitesinden kısmışsınız. High Power o kadar kaliteli bir güç kaynağı markası değil. İnternette hakkındaki şikayetlere bakabilirsiniz. Onun yerine Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. kaliteli markalar seçmelisiniz ve güç kaynağı 80+ sertifikasına sahip olmalı. Kasaya gelecek olursak Dark da yine o kadar kaliteli bir marka değil. Yine Corsair, Cooler Master vs. markalar tercih etmelisiniz. Eğer bu sistemi alırsanız bu parçalar sorun çıkarabilir ve verdiğiniz para boşa gidebilir. Bu yüzden benim sistemimi alın diyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı