Ryzen 5 3600 ve RX 590 Sistem Toplama

AmonRa025

Centipat
S.a oncelikle. Kendime boyle bir sistem topladim ve dusuncelerinizi almak istiyorum, butce 6500 TL.

o190906_a751a.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi alıp kalan 1000 TL ile monitör almak daha mantıklı değil mi ? Bence böyle daha iyi ama 240GB SSD ve 1 TB HDD alınca da yaklaşık aynı fiyata geliyor.
overclocklu bir sistem istemiyorum overclock omur kısatma durumundan dolayı ve kasada lisans yok anladıgım kadarıyla

overclocklu bir sistem istemiyorum overclock omur kısatma durumundan dolayı ve kasada lisans yok anladıgım kadarıyla
İnternetteki hazır 3600 sistemlere bakın, opsiyonel seçenekler size uygunsa oradan düzenleme yapabilirsiniz. Maliyetleri karşılaştırın. Bazen ek indirim falan oluyor. Hangisi işinize gelirse onu alırsınız.

Son düzenleme:
Fabrika çıkışlı yapılan overclock ömür kısaltmaz ve neredeyse tüm grafik kartları referans modellere göre overcloklu olarak gelir. Kasada lisans yok derken ne demek istediniz ?

6500 TL bütçeye RX590 sistem fiyasko.
Üstelik koyduğunuz kasa ve PSU da kalitesiz markanın kalitesiz ürünleri.

Arkadaşın attığı sistem OC'lu değil. Fabrika çıkışı ekran kartı OC'lu merak etmeyin, ömrü tükenmiyor.
O sistemi alın, o fiyata çok iyi sistem.

kasa sertifikali degil sizin onerdiginiz sistemde
6500 TL bütçeye RX590 sistem fiyasko.
Üstelik koyduğunuz kasa ve PSU da kalitesiz markanın kalitesiz ürünleri.

Arkadaşın attığı sistem OC'lu değil. Fabrika çıkışı ekran kartı OC'lu merak etmeyin, ömrü tükenmiyor.
O sistemi alın, o fiyata çok iyi sistem.
tesekkur ederim bilgiler icin

Kasa sertifikalı değil zaten PSU sertifikalı. Kasada sertifika olmaz, PSU'da olur. PSU da 80+ sertifikalı. Kendi koyduğunuz kasa Frisy, Frisy'ye sertifikalı deyip Corsair'e sertifikasız demek de iyiymiş. Her sertifikalı PSU iyi olmuyor. Corsair Spec Delta'nın içinde Corsair VS550 80+ 2018 çıkışlı PSU bulunuyor.

Kasa sertifikali degil sizin onerdiginiz sistemde.
Sertifika kasada olmaz PSU da olur. Attığım kasada 80+ sertifikası var ve sizin attığınız kasadan çok daha kaliteli. Everest, Frisby gibi PSU'lara forumda C4 gözüyle bakılıyor.
Kasa sertifikalı değil zaten PSU sertifikalı. Kasada sertifika olmaz, PSU'da olur. PSU da 80+ sertifikalı. Kendi koyduğunuz kasa Frisy, Frisy'ye sertifikalı deyip Corsair'e sertifikasız demek de iyiymiş. Her sertifikalı PSU iyi olmuyor. Corsair Spec Delta'nın içinde Corsair VS550 80+ 2018 çıkışlı PSU bulunuyor.
Bu da iyi bir açıklama olmuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı