Ryzen 5 3600 voltaj ayarları

TRVP LXRD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistem boştayken 50 55 derece arasında. Oyunlarda GTA 5'de 60 derece civarı ama CS:GO ve PUBG'de 80 derecelere çıkıyor. Sanırım voltaj ayarlarıyla sıcaklık düşüşü sağlanıyor. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok soğutucuysa CPB kapatın bence. 41.25 Ghz'de 1.250-1.275 voltaj vermeyi deneyebilirsiniz ama sıcaklıkta çok fazla fark olacağını sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar sistem boştayken 50 55 derece arasında. Oyunlarda GTA 5'de 60 derece civarı ama CS:GO ve PUBG'de 80 derecelere çıkıyor. Sanırım voltaj ayarlarıyla sıcaklık düşüşü sağlanıyor. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?
BIOS da Core Performance Boost ayarını kapatınca sıcaklıkta düşüyor. Açınca tavan yapıyor.

Dediğiniz ayarı kapattım arkadaşlar. Son durum böyle. Kapatmadan daha fazlaydı.
Stok soğutucuysa CPB kapatın bence. 41.25 Ghz'de 1.250-1.275 voltaj vermeyi deneyebilirsiniz ama sıcaklıkta çok fazla fark olacağını sanmıyorum.
Hocam tam olarak nasıl yapılıyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı