Ryzen 5 3600X overclock yapmak

Sapphire korkuyorum sıkıntı yaratır mı diye? Hep Recep Baltaş yüzünden. :D O zaman sizden ricam MSI Radeon RX 5700 XT Evoke vs MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X vs Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ karşılaştırması. Teşekkürler.
(Alıntı) Sapphire Nitro+ alabileceğin en iyi F/P kartıdır ve MHz değerleri Gaming X modelinden daha iyidir.
Sapphire RX5700 XT Nitro+ alabilirsin.

Tamamdır hocam teşekkürün büyüğünü sen ve slveon hak ediyor, ayrıca diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım.

Sapphire korkuyorum sıkıntı yaratır mı diye? Hep Recep Baltaş yüzünden. :D O zaman sizden ricam MSI Radeon RX 5700 XT Evoke vs MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X vs Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ karşılaştırması. Teşekkürler.

Tamamdır hocam teşekkürün büyüğünü sen ve slveon hak ediyor, ayrıca diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım.
MSI Radeon RX 5700 XT Evoke vs MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X vs Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT | Ekran kartı Karşılaştırma karşılaştırabilirsin (Versus adlı sitenin yalancısıyım bende, doğru değerleri gösterdiklerini sanıyorum. Umarım yanılmıyordurum) Rica ederim.
Aşağıya kadar detaylıca incelemen tavsiyemdir.

VS.png

Çıkış portlarını saymazsak, Sapphire firmasının modeli önde.

Çoğu kişi tarafından övülen bir model zaten benim attığım ARGB fan ile gelen SE modeli ve attığım kasa ile fanlarını görebileceksiniz.

Pro Carbon AC modelinden sonra en iyisi Tomahawk Max demek yanlış olmaz.

Aklımda mesh MB511 RGB vardı, fiyatı da daha ucuz şimdi iyice kafam karıştı. 😳

Evoke serisi için söylenenler pek iyi değil VRAM'lerde yarım soğutma pedi kullandıkları için yüksek sıcaklıklara çıkıyor gibi gaming modelinin yorumlarını kontrol ettiğimde herhangi bir kötü yoruma rastlamadım sapphire için f/p ürünü olduğu söyleniyor. EN UCUZ MSİ KART - Sapphire aralarında 300 TL gibi bir fark var yinede tercih sizin.
MSI marka değerinden dolayı gereksiz pahalı bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı