Anonymous Cell
Kilopat
- Makaleler
- 1
Herkese merhabalar. Böyle bir bilgisayar topladım, 9000 TL oldu tam bütçeme uygun. Sizce bir eksiklik veya yetersiz gördüğünüz bir şey var mı?
sağolunHocam bence sectiginiz M2’nin yazma hizi dusuk. Size baska bir M2 onereyim.
![]()
Adata XPG SX8200 Pro 512GB M.2 PCIe 3500-2300MB/s SSD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Adata Ssd Sx8200 512gb M.2 Pcıe Asx8200pnp-512gt-c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
neden kasa ve psu olmamış? maalesef vatandan alacağımKasa ve PSU pek olmamış. Anakart MSI B450 Gaming Plus seçilebilir. Ekran kartıda çok pahalı. Vatandan toplama zorunluluğun yoksa daha iyi sistem alınabilir.
büyük ihtimal hepsini oradan alırımAceleniz yoksa, amazon.com’dan on gün içinde gelir. Seagate Firecuda 510 500gb SSD öneririm
Bir de şu var
Bir de baktığınız ekran kartının Msi Rx5700 XT Gaming X modeli geçen hafta hepsiburada’da 3250₺ idi. Yeniden indirime girer 5700 yerine 5700XT bakın bence. Tamam arada büyük bir fark yok biliyorum. Ya da Saphire Rx5700xt nitro+ olabilir. Daha uygun fiyata varsa. Bu arada ben de MSI kullanıyorum. Bir aydır. Henüz bir sıkıntısını görmedim.
Fiyatı çok uygun![]()
Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr
Gigabyte alırsanız hem xt model almış olursunuz hem de 272₺ cebinizde kalır.![]()
Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İşlemci de vatanda pahalı. Herşeyi oradan almayacaksınız herhalde. Fikir versin diye mi oranın robotuyla topladınız.
İşlemci daha ucuz olan siteler var.
Siz bilirsinizbüyük ihtimal hepsini oradan alırım
fiyat farkı fazla ama sizin tercihiniz.büyük ihtimal hepsini oradan alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.