Anakart X570 olacaksa PSU'nun değişmesi lazım.
Anakart X570 olacaksa PSU'nun değişmesi lazım.
Anakartın CPU giri 8+8 ya da 8+4 ama sizin aldığınız PSU'nun CPU girişi 4+4.Sebebini söyler misin? Burdan hesapladığımda 431W çıkıyor;
Başka bir sebebi mi var?Power Supply Calculator | Cooler Master
www.coolermaster.com
Anakartın CPU giri 8+8 ya da 8+4 ama sizin aldığınız PSU'nun CPU girişi 4+4.
Bu işinizi görecektir.Yukko.com
www.yukko.com
Evet ilkkez bu anakartta gördüm desem yalan olmaz genelde x470 ve x570 anakartlarda 8+8 ya da 8+4 gördüm. Mosfet soğutması nasıl bu anakartın araştırdın mi? Bende değişeceğim düşünülebilir.24 pin ATX power, 8 pin CPU power bağlantısı gözüküyor;
![]()
X570 UD (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...www.gigabyte.com
Bir sonraki nesil aynı soket ve X570 alması daha mantikli.AMD'nin bir sonraki nesil işlemcilerinde soket değişimine gidilecek. Bu yüzden anakarta fazladan para vermenin anlamı yok. Tavsiyem:
MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart | ITOPYA
MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450 TOMAHAWK MAX ITOPYA'da.www.itopya.com
AMD'nin bir sonraki nesil işlemcilerinde soket değişimine gidilecek. Bu yüzden anakarta fazladan para vermenin anlamı yok. Tavsiyem:
MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart | ITOPYA
MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450 TOMAHAWK MAX ITOPYA'da.www.itopya.com
Vereceğiniz fiyata ürünleri parça parça istediğiniz şekilde de toplayabilirsiniz dilerseniz hemen alıcaksanız size linklerini bulup atarımkendim toplayamam derseniz toplayan birçok bilgisayarcı mevcut en kötü öyle yapabilirsiniz ve incehesap'tan daha hızlı kavuşursunuz bilgisayarınıza oradan sipariş verdiğiniz zaman min 10 gün bekleyeceksiniz.Sıkıntı şu; incehesaptan hazır sistem üzerinde oynadığım için herşeyi istediğim gibi yapamıyorum.
Diğer sorularım hakkında net bir yorum yapabilecek varsa sevinirim. Fiyat gayet uygun olduğu için bu yoldan gidicen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.