Vereceğiniz fiyata ürünleri parça parça istediğiniz şekilde de toplayabilirsiniz dilerseniz hemen alıcaksanız size linklerini bulup atarımkendim toplayamam derseniz toplayan birçok bilgisayarcı mevcut en kötü öyle yapabilirsiniz ve incehesap'tan daha hızlı kavuşursunuz bilgisayarınıza oradan sipariş verdiğiniz zaman min 10 gün bekleyeceksiniz.
Toplamaktan yana problem yok ama tek tek listelediğim zaman aynı sistem daha pahalıya denk geliyor malesef. Eğer aynı fiyata bütün komponentleri toplarsanız çok güzel olur
Dün akşam incehesap gaming gecesinden Asus tuf b450-pro gaming aldım. Bu anakartın BIOS update edilmesi gerekiyor mu Ryzen5 3600x için?
Diğer komponentler için de uygun bir indirim bekliyorum ama sene sonuna kadar kolay kolay indirim yapmayacaklar sanki. Dolar da yükseliyor.
Mesela Trendyol'da işlemçi 1599TL. Daha uygununu bulabilir miyim ?
Dün akşam incehesap gaming gecesinden Asus tuf b450-pro gaming aldım. Bu anakartın BIOS update edilmesi gerekiyor mu Ryzen5 3600x için?Toplamaktan yana problem yok ama tek tek listelediğim zaman aynı sistem daha pahalıya denk geliyor malesef. Eğer aynı fiyata bütün komponentleri toplarsanız çok güzel olur
Dün akşam incehesap gaming gecesinden Asus tuf b450-pro gaming aldım. Bu anakartın BIOS update edilmesi gerekiyor mu Ryzen5 3600x için?
Diğer komponentler için de uygun bir indirim bekliyorum ama sene sonuna kadar kolay kolay indirim yapmayacaklar sanki. Dolar da yükseliyor.
Mesela Trendyol'da işlemçi 1599TL. Daha uygununu bulabilir miyim ?
Dün akşam incehesap gaming gecesinden Asus tuf b450-pro gaming aldım. Bu anakartın BIOS update edilmesi gerekiyor mu Ryzen5 3600x için?Bir sonraki nesil aynı soket ve X570 alması daha mantikli.
Son düzenleme: