kardeşim, sorun yaşamıyorum demiş.Her driver serisinde %90 hatali sürücüler veren bi firmadan ekran karti almak yerine 1000 lira fazla verip ömürlük kart almak daha mantıklı ama arkadaşın kendi tercihi tabi
kardeşim, sorun yaşamıyorum demiş.Her driver serisinde %90 hatali sürücüler veren bi firmadan ekran karti almak yerine 1000 lira fazla verip ömürlük kart almak daha mantıklı ama arkadaşın kendi tercihi tabi
Hocam ben bir sorun yaşamadım. Forumda önerilen tavsiye edilen buydu başka arkadaşlar da denemiş onlar önerdi hatta. Ama size yaşamazsın da diyemem ne olacağı belli olmaz her kart bir değil sonuçta. Ama 1000 liralık farka değer mi derseniz bence hayır, yine de sizin tercihiniz. Ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamıyorum temiz kurulum yaptım 19.9.2 ilebende onu kursam olurmu
seçtiğim kasanın psusu 750w 80+. hergangibir silver, bronz ve ya gold gibi birşeye sahip değil sanırım sıkıntı olurmu.Hocam ben bir sorun yaşamadım. Forumda önerilen tavsiye edilen buydu başka arkadaşlar da denemiş onlar önerdi hatta. Ama size yaşamazsın da diyemem ne olacağı belli olmaz her kart bir değil sonuçta. Ama 1000 liralık farka değer mi derseniz bence hayır, yine de sizin tercihiniz. Ama dediğim gibi ben bir sorun yaşamıyorum temiz kurulum yaptım 19.9.2 ile
Link atın.seçtiğim kasanın psusu 750w 80+. hergangibir silver, bronz ve ya gold gibi birşeye sahip değil sanırım sıkıntı olurmu.
ismi CorsairMastercase H500 Psu DahilLink atın.
Eski driverları yüklemek geçici bir çözüm. Başka bir hatada senden güncel driver istenecekkardeşim, sorun yaşamıyorum demiş.
Güncel driverlar da sonsuza kadar sorunlu olmaz heralde. Nasılsa şuanki driverlar geçici sorunsa çözümler de geçici çözümEski driverları yüklemek geçici bir çözüm. Başka bir hatada senden güncel driver istenecekama yinede sen bilirsin ne diyim hayırlı olsun.
Alışveriş SepetimŞuan hangi sistemi almaya karar verdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.