Ryzen 5 3600XT sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

AnexiHimenez

Hectopat
Yer
Çorlu Tekirdağ
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yeni topladığım sistem 26 şubat'tan beri 5 kere mavi ekran verdi. Hepsi bilgisayarı yeni açarken aldım. Çalışırken hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Bugün ise açıldıktan sonra Spotify falan yüklendi sonra ise "kişisel bilgisayarınız bir dakika içinde yeniden başlatılacaktır." adlı bir sorunla karşılaştım. Fakat Minidump'a bir dosya düşmedi.
Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 3600XT (işlemci)
ASUS GeForce Dual RTX 2070 EVO V2 (OC) (ekran kartı)
ASUS TUF Gaming B550M-PLUS (anakart)
Kingston 8 GB HyperX Fury Black 3200MHz CL16 (X2 tane RAM)
Kingston 500GB A2000 NVMe M.2 (SSD)
WD Blue 1TB SATA 7200 RPM (HDD)
Xigmatek İstanbul X-Power 650W 80Plus MidT ATX (kasa)

Minidump: mavi ekran hataları.rar

Son düzenleme:
Hocam merhaba, sistemlerimiz aynı. Bende açılışta bazen mavi ekran hataları alıyorum, sorunu çözebildiniz mi?

Maalesef ki hayır hala mavi ekran alıyorum. MEMORY_MANAGEMENT hatası yazıyor. RAM'lerle mi alakalı bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
WhatsApp Image 2021-06-02 at 10.53.31.jpeg

Maalesef ki hayır hala mavi ekran alıyorum. MEMORY_MANAGEMENT hatası yazıyor. RAM'lerle mi alakalı bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?Eki Görüntüle 1052254

Memtest86 ile RAM testi yapın.
sfc/scannow ve DISM komutlarını uygulayın.
Kaspersky'a ait programları kaldırıp tekrar kurun. Kaldırdıktan sonra tekrar test edin.

Vatan Bilgisayar'a danıştınız mı hiç? RAM'lerle alakalı ile benimki de sorunludur herhalde?

Sorun sistemden sisteme farklılık gösterir. Yeni konu açın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı