Ryzen 5 5500 vs i3 12100F

Haggis

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar herkese merhaba,
Öncelikle çoğu konuyu okudum, ve i3 12100F in daha güncel, yeni çipsetli ve çok daha güçlü olduğunu biliyorum.
Fakat ben genelde oyun oynarken arkadan video açarım, Technopat'a girerim bazen şu anda olduğu gibi :)
Kullandığım işlemci laptop işlemcisi 4 çekirdek 8 threadli ve boşta yaklaşık yüzde 20 kullanım var ve mesela oyun oynarken yanda 1080p video ve birkaç başka iş yaparım.
Ayrıca Discord'da sık sık yayın açıyorum arkadaşlarıma ve oyundaki FPS bayağı bir düşüyor.
Açıkçası wallpaper Engine'de kullanıyorum ve çok uygulama açık oluyor genelde.
Sizce hangisi daha uygundur?
i3 12100F mi yoksa Ryzen 5 5500 mi?
(Not olarak Premiere Pro da kullanıyorum)
Rekabetçi oyunlar tercihimdir

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemeni terccih ederim.

Tamamen boş video. Bu videoyu izledim ayrıca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemeni terccih ederim.

Bu video çok doğru olmamış bı 5600 performansı bekliyor Abdullah Abi.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Öncelikle çoğu konuyu okudum, ve i3 12100F in daha güncel, yeni çipsetli ve çok daha güçlü olduğunu biliyorum.
Fakat ben genelde oyun oynarken arkadan video açarım, Technopat'a girerim bazen şu anda olduğu gibi :)
Kullandığım işlemci laptop işlemcisi 4 çekirdek 8 threadli ve boşta yaklaşık yüzde 20 kullanım var ve mesela oyun oynarken yanda 1080p video ve birkaç başka iş yaparım.
Ayrıca Discord'da sık sık yayın açıyorum arkadaşlarıma ve oyundaki FPS bayağı bir düşüyor.
Açıkçası wallpaper Engine'de kullanıyorum ve çok uygulama açık oluyor genelde.
Sizce hangisi daha uygundur?
i3 12100F mi yoksa Ryzen 5 5500 mi?
(Not olarak Premiere Pro da kullanıyorum)
Rekabetçi oyunlar tercihimdir
i3 12100F.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı