DDU ile kaldirip surucuyu bastan kurabilirsin.
Hocam kaliteli diye biliyorum ama yine de atayım bir bakın.İşlemcinin önerilen gücü 550 belki ondan olabilir ancak 50W çok etkiliyeceğini düşünmüyorum
İşlemcinin önerilen gücü 550 belki ondan olabilir ancak 50W çok etkiliyeceğini düşünmüyorum.
Hocam PSU’nun verimliliği %79, bir de küçük parçaları falan da hesaplarsak yeteri kadar güç çekemiyor olabilir mi sistem?Islemcinin tas catlasa 70-90W ceker. Biz burada oyun durumundan bahsediyoruz. 7600 ekran karti ikilisine 500W yeter zaten.
Hocam PSU'nun verimliliği %79, bir de küçük parçaları falan da hesaplarsak yeteri kadar güç çekemiyor olabilir mi sistem?
Hangisi hocam?OCCT ile guc testi yapabilirsin.
Hocam ekran kartı 250W çekiyor…Power testini seç, test süresini 30-60 dakika olarak belirle, CPU sıcaklık limitini maksimum 95°C (tercihen 80°C altında) olacak şekilde takip et, GPU sıcaklık limitini maksimum 90°C (ideal olarak 80°C altında) ayarla, VRM sıcaklıklarını 90°C altında tut, RAM sıcaklıklarını 50-60°C seviyesinde gözlemle, CPU voltajını maksimum 1.35V (overclock varsa 1.4V üstü riskli) olarak kontrol et, RX 7600 GPU voltajını genellikle 1.1 1.2 arasında tut, PSU çıkış voltajını 12V, 5V ve 3.3V çizgisinde ±%5 dalgalanma içinde olmasını doğrula, CPU güç çekimini tam yükte 80-130W seviyelerinde tut, RX 7600'ün tam yükte 160-190W civarında çalıştığını takip et, sistemin toplam güç tüketiminin400 500 arası olup olmadığını analiz et, anormal voltaj dalgalanmaları veya ani kapanmalar yaşanırsa PSU'nun stabil olup olmadığını değerlendir
Her ikisini de ayrı ayrı yap bildiğim kadarıyla biri CPU bir GPU
Hocam ekran kartı 250W çekiyor…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.