Ryzen 5 5600 CPU çok ısınıyor

Bir de stock soğutucular aşırı kötü RGB'li olan soğutucumu yoksa direkt stokmu.
direkt stok soğutucu ancak bu belki de birkaç gündür olan birşey eskiden böyle bir problem yoktu virüs muhtemelen de

1757786479239.png

bitdefender ve kaspersky ile tarama yaptım ilk tarama bitti bir kez yeniden başlatıldı bilgisayar sıcaklık şuanda 67-70 arasında seyrediyor. Kaspersky ile bir tam tarama daha yapıyorum umarım sorunlar çözülür.

Tüm taramalar sona erdi trojan şeklinde virüslü dosyalar buldu kaspersky sıcaklıklar şuanda 50-60 aralığına düştü hatta yer yer 45 derecelere dahi iniyor usage ve mhz değerleri de normale döndü. zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2025-09-13_220630797.png
    resim_2025-09-13_220630797.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Direkt stok soğutucu ancak bu belki de birkaç gündür olan bir şey eskiden böyle bir problem yoktu virüs muhtemelen de.

Eki Görüntüle 2573704

Bitdefender ve Kaspersky ile tarama yaptım ilk tarama bitti bir kez yeniden başlatıldı bilgisayar sıcaklık şu anda 67-70 arasında seyrediyor. Kaspersky ile bir tam tarama daha yapıyorum umarım sorunlar çözülür.

Tüm taramalar sona erdi trojan şeklinde virüslü dosyalar buldu Kaspersky sıcaklıklar şu anda 50-60 aralığına düştü hatta yer yer 45 derecelere dahi iniyor usage ve MHz değerleri de normale döndü. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

Bu RAM tüketimi normal değil gibi boşta nasıl 16RAM de çok yeterli değil artık. Windows 11 mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı