RX 6700 XT mining de başarılı değil diye biliyorum 2.el alsam sorun olur mu bir de RTX gibi bir teknoloji gelebilir mi yoksa o gömülü bir teknoloji mi?
RX 6700 XT mining de başarılı değil diye biliyorum 2.el alsam sorun olur mu bir de RTX gibi bir teknoloji gelebilir mi yoksa o gömülü bir teknoloji mi?
RTX NVIDIA'ya özgü değil RTX'deki RT Ray Tracing demek ve bunun için kartta CUDA çekirdeği olması gerekiyor. AMD kartları o kadar başarılı değil bu konuda maalesef ancak kullanılır sanırım ben 6700XT ile açıyorum RT. Bir de 2. el piyasası şans işi en güçlü mininge sahip kartın da sağlamı bulunur miningde en verimsiz kartın da bozuğu.
Bu arada 1500-2000 TL daha kâr etmek isterseniz bir de 6700 xt ilanı buldum. Rigde 9 ay kullanılmış garantili bir kart. Param güvende ile de satış yapıyor. Bu da istediğiniz gibi teste tabî tuttuktan sonra bir problem çıkarsa iade edebiliyor olmanız demek. Buyrun link.