Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti sistem nasıl?

RTX 3060'dan bahsediyoorsunuz değil mi?
Hayır burada paylaştığım 2 fanlı Sapphire RX 6700 XT modelinden bahsediyorum. O da ikinci el kutulu garantili ürün. 3 fan olunca extreme bir soğutma olmuyor bence.

Bu arada 1500-2000 TL daha kâr etmek isterseniz bir de 6700 xt ilanı buldum. Rigde 9 ay kullanılmış garantili bir kart. Param güvende ile de satış yapıyor. Bu da istediğiniz gibi teste tabî tuttuktan sonra bir problem çıkarsa iade edebiliyor olmanız demek. Buyrun link.
Burada.

Ortlama bier kart stabile olmamış ve hiç durmadan çalışırsa miningte %10 performans kaybı veriyor ekstradan zaten fanlarınında yıpranmış olma ihtimali var bende miningle uğraşıyorum özellikle kartlar yaz günleri çok hızlı fan devirine çıkartılıyorlar AMD serileri özellikle 9 ayda az bir süre değil ama evet 2X fanlı modeller daha mantıklı olabilir.

Ortlama bier kart stabile olmamış ve hiç durmadan çalışırsa miningte %10 performans kaybı veriyor ekstradan zaten fanlarınında yıpranmış olma ihtimali var bende miningle uğraşıyorum özellikle kartlar yaz günleri çok hızlı fan devirine çıkartılıyorlar AMD serileri özellikle 9 ayda az bir süre değil ama evet 2X fanlı modeller daha mantıklı olabilir.

Ben de teste tabî tutabilmenizden bahsetmiştim zaten. Ayrıca performans kaybı kısmında hatanız var. Performans kaybı yaşanmaz. Sadece daha çok ısındığı için performansı düşebilir bunun da adı thermal throttle oluyor. Bakım yaptığınız zaman kart sıfır halindeki performansı verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı