Ryzen 5 7600 90 derece normal mi?

Bütçe
0

Xheus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
RYZEN 5 7600
A620M-H
2X8 16 GB DDR5 5200 MHZ
RAM
16 5200Mhz
Anakart
GİGABYTE A620M-H
Arkadaşlar ben hep Görev Yöneticisi'nden bakıyordum CPU sıcaklığına yanlış yere bakıyormuşum sanırım. Valorant'ta 90 dereceye çıkması normal midir? Stok fan var 1 senedir kullanıyorum. değerler normal mi?
1767874875266.png

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 19
  • image2.png
    image2.png
    141,3 KB · Görüntüleme: 19
Aynı işlemci bende var ve bu sıcaklık kesinlikle normal değil. Oyunlarda yük altındayken 65 derecenin üzerine çıktığını neredeyse hiç görmedim. Stok fanla o işlemciyi soğutamazsın, muhtemelen bununla alakalıdır. Bende fan olarak bu var.

Normal değil, termal macun yenileme vakti gelmiş gibi.

Aynı işlemci bende var ve bu sıcaklık kesinlikle normal değil. Oyunlarda yük altındayken 65 derecenin üzerine çıktığını neredeyse hiç görmedim. Stok fanla o işlemciyi soğutamazsın, muhtemelen bununla alakalıdır. Bende fan olarak bu var.

Önerebileceğiniz uygun fiyatlı başka bir şey var mı?

Buradaki model tek fanlı olan modeli. Aralarında fark var mı? Ya da ne kadar fark var emin değilim. Dediğim gibi bununla ilgili ayrı bir konu aç. Bu sıcaklık öldürmez ama süründürür. Bu kadar yüksek sıcaklıklarda çalışması normal değil işlemcinin.

Buradaki model tek fanlı olan modeli. Aralarında fark var mı? Ya da ne kadar fark var emin değilim. Dediğim gibi bununla ilgili ayrı bir konu aç. Bu sıcaklık öldürmez ama süründürür. Bu kadar yüksek sıcaklıklarda çalışması normal değil işlemcinin.
tamamdır yeni bir konu açayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı