Ryzen 5 7600X sistemde yüksek CPU kullanımı

Samet Toğrul

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/Diqa3-PKWDl9Zw
RAM
PNY XLR8 Gaming MAKO EPIC-X RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL40 DDR5 Gaming Ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1TB 7300/6400MB/s
Ekran kartı
Asus ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC
Anakart
ASUS Prime X670-P-CSM
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600X
1, 2 hafta önce tekrar konu açmıştım. CPU %90'lara kadar çıkıyor oyundan atıyor. Bana RAM'ları garantiye gönder sorun RAM'lar da dediler. Gönderdim gelince RAM'leri taktım ama yine aynı hata devam ediyor. Ne yapacağım? Kafayı yiyeceğim artık.

Bios/Chipset gibi sürücüleri güncelle. Dediğim gibi sürücü kaynaklı sanırım. Sonra gelişme olursa yazarsınız.

Hemen güncelleyip yazacağım buraya.

Bios/Chipset gibi sürücüleri güncelle. Dediğim gibi sürücü kaynaklı sanırım. Sonra gelişme olursa yazarsınız.

Anakartın BIOS sürücüsünü bir türlü bulamadım.

Son düzenleme:
Hemen güncelleyip yazacağım buraya.

Anakartın BIOS sürücüsünü bir türlü bulamadım.

Tam güncellemeyi başlattım 5 sn falan geçti elektrik kesintisi olmaksızın bilgisayar kendi kendine kapandı tekrar açıldı bu sefer görüntü falan hiç gelmiyor.

Tam güncellemeyi başlattım 5 sn falan geçti elektrik kesintisi olmaksızın bilgisayar kendi kendine kapandı tekrar açıldı bu sefer görüntü falan hiç gelmiyor.

BIOS güncellemesi yaparken bilgisayarı mı kapattınız tam anlayamadım o kısmı. Garantiye göndermene gerek yok BIOS flashback var anakartında oradan tamamlayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS güncellemesi yaparken bilgisayarı mı kapattınız tam anlayamadım o kısmı. Garantiye göndermene gerek yok BIOS flashback var anakartında oradan tamamlayabilirsin.

Hayır kapatmadim kendi kendine kapandı bir de şu BIOS flashback olayını nasıl yapacağım ekran falan hiç gelmiyor ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha demin tekrar açıldı BIOS ekranı geldi yine tekrar atmayı denedim yine kapandı kendi kendine.

Şimdi bilgisayar açıldı ama hala BIOS güncel değil.

Son düzenleme:
Hayır kapatmadim kendi kendine kapandı bir de şu BIOS flashback olayını nasıl yapacağım ekran falan hiç gelmiyor ki.

Daha demin tekrar açıldı BIOS ekranı geldi yine tekrar atmayı denedim yine kapandı kendi kendine.

Şimdi bilgisayar açıldı ama hala BIOS güncel değil.

Donanımsal bir hata var gibi sisteminde. BIOS ayarlarını default kaydet, CPU-Z anakart kısmının fotoğrafını at.<

Technopat Haberler

Geri
Yukarı