Ryzen 7 1700 GTX1060 Bilgisayar Toplama

Evet fark eder. Su an 1080P ultra ayarlarda çoğu zaman 8 GB RAM yetersiz kalıyor. 16 GB tavsiyemdir.
Ayrıca sistemde SSD göremiyorum ben. Anakarta çok para ayirmissin. Onun yerine SSD alinabilidi.
Ayrıca arkadaş diyorki Everest ve Frisby gibi dandik markaları kullanmayın diyor. Onlari almayın diyor.
4200 tl ye en iyi sistemi toplayabilirmisiniz benim için rica etsem?
Birde bir arkadaş r5 1600u alma dedi intel her zaman daha iyi kalır dedi fakat ne kadar doğru bilemiyorum.

Evet fark eder. Su an 1080P ultra ayarlarda çoğu zaman 8 GB RAM yetersiz kalıyor. 16 GB tavsiyemdir.
Ayrıca sistemde SSD göremiyorum ben. Anakarta çok para ayirmissin. Onun yerine SSD alinabilidi.
Ayrıca arkadaş diyorki Everest ve Frisby gibi dandik markaları kullanmayın diyor. Onlari almayın diyor.
4300 tl ye kadar çıkabilir.

Image1515420075.535059.jpg

Başlıktaki tüm yazıları okudum ve bütçe ve amacınıza en uygun sistemin bu olduğunu düşündüm .inceleyip yanıtlarsanız sevinirim

Saygılar

Benim topladığım sistemi alabilirsin. Zaten içinde 16GB RAM var, RAM boyutu ve hızı ne kadar çok artarsa o kadar daha iyi performans alırsın, yok ben almak istemiyorum diyorsan elindeki RAM ile daha düşük bir performans alarak kullanırsın. Karar sana kalmış.
Topladığın sistemde eksik olduğunu ve psu nun uyumlu olmadığını söyledi arkadaş

Benim topladığım sistemi alabilirsin. Zaten içinde 16GB RAM var, RAM boyutu ve hızı ne kadar çok artarsa o kadar daha iyi performans alırsın, yok ben almak istemiyorum diyorsan elindeki RAM ile daha düşük bir performans alarak kullanırsın. Karar sana kalmış.
Topladığın sistemi tekrar atabilirmisin arkadaşlar da görsün.

Usta çok daha iyi bir sistemi topladı arkadaş

Hocam baktım arkadaşın topladığına , orda msi anakart var . Ryzen sistemlerde msi anakart tavsiye etmrm.ramlerde frekans sıkıntısı çıkartabiliyor .msi biraz sıkıntılı o konuda. Benim attığım sistemi ısrarla tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla o sistem daha önce toplanmış ve o zaman dolar daha ucuzdu .Yani benim sistemi tekrardan ısrarla tavsiye ediyorum hocam [emoji1417]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı