Ryzen 7 1700 GTX1060 Bilgisayar Toplama

Evet fark eder. Su an 1080P ultra ayarlarda çoğu zaman 8 GB RAM yetersiz kalıyor. 16 GB tavsiyemdir.
Ayrıca sistemde SSD göremiyorum ben. Anakarta çok para ayirmissin. Onun yerine SSD alinabilidi.
Ayrıca arkadaş diyorki Everest ve Frisby gibi dandik markaları kullanmayın diyor. Onlari almayın diyor.
Usta bu sistem nasıl?
Ssd yok ama herhalde
1515423187488.png

Benim topladığım sistemi alabilirsin. Zaten içinde 16GB RAM var, RAM boyutu ve hızı ne kadar çok artarsa o kadar daha iyi performans alırsın, yok ben almak istemiyorum diyorsan elindeki RAM ile daha düşük bir performans alarak kullanırsın. Karar sana kalmış.
Dedigin sistemde ssd yok sanırım.

Hocam baktım arkadaşın topladığına , orda msi anakart var . Ryzen sistemlerde msi anakart tavsiye etmrm.ramlerde frekans sıkıntısı çıkartabiliyor .msi biraz sıkıntılı o konuda. Benim attığım sistemi ısrarla tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla o sistem daha önce toplanmış ve o zaman dolar daha ucuzdu .Yani benim sistemi tekrardan ısrarla tavsiye ediyorum hocam [emoji1417]
Dostum bütçeyi aşıyor. R5 1600 olması gerek birde ben çok daha ucuza toplayan arkadaşlar biliyorum.

Dostum ssd olmadan nasıl hızlı bir sistemin olacak ki?
İleride alınabilir. Ayrıca önermiş olduğum HDD arkadaşa yetecektir. Bana sistem toplamayı öğretme, zaten geleceği dönük bir sistem topluyoruz bu da geliştirilebilir demektir.

4300'e kadar çıkacağını söylemiştin.
Corsair SSD
Bunu alabilirsin.
Arkadaş doğru diyor. Bu bütçede SSD'siz sistem olamamalı. Diyeceğiniz şu olabilir sadece. "120 GB SSD al ileride yükseltirsin." :)
Son resmini atmış olduğum sistem gerçekten iyi bir sistem gibi duruyor ama. Toprak dostumun da söylediği gibi ssd ekledigimiz zaman 8gb rama düşme olanağı var mıdır?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı