Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 Sistem Toplama

AltayBzkrt

Decapat
Merhabalar, merak ettiğim konu bu bilgisayarda her şey uyumlu mu ve iyi performans sağlar mı?
Not: RTX 2070 alma, şunu al gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim bu konuda kararlıyım.

Yapma hocam, 4 ms ile 1 ms arasındaki farkı hissetmen mümkün değil. Ona bakarsan kullandığın internet de 1 ms değil ama akıcı bir şekilde oynuyorsun oyununu yine de. Açıkçası, 11 bin TL bütçe ile 1080p monitör almak hiç mantıklı değil. Benim topladığım bilgisayarı dikkate almanı öneriyorum.

Benim gözümde çok geliyor kişiden kişiye değişir karşımdaki oyuncu 1ms görürken ben neden 4ms göreyim? diye düşünüyorum. PSU olarak İtopya'dan bir öneriniz var mı?

Bu arada bilgisayarın son hali şu üstüne önerileriniz varsa beklerim

Son düzenleme:
2 gün sonra açılacak konular da "RTX 2070 Darboğaz Sorunu". Lütfen 2K monitörü alın. Çok pişman olursunuz.

Sadece ben değil, diğer arkadaşlar da farklı görüşte fakat diretiyorsunuz. Tavsiyeleri dikkate alın, topladığınız sistem iyi değil.

Ama CS:GO da bir FPS oyunu BF 5 de. Ama CS:GO için mesela sizin seçtiğiniz monitör alınabilir.

Ben genellikle PUBG,Arma3,CS:GO,Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Hikayeli oyunları çok sevmem zaten onları oynayanlar kalite için oynuyor zaten. O yüzden 2k ya pek ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Bu oyunlar için sizce 1080p monitör yeter mi?

Yukarıda 2K monitörlü topladığım sistemi attım. Madem yüksek FPS istiyorsunuz, o zaman şöyle bir şey alabilirsiniz. Ekran kartını eklemedim, onu daha uyguna alırsınız. Zaten taş çatlasın 4000 TL eder o da, toplam 11 bin TL yapıyor. Bileşenler birbirine uyumlu mu bilmiyorum ama uyumlu değilse küçük bir oynama ile halledilir.

Önerdiğiniz bilgisayar benimkine çok yakın SSD,PSU ve Monitör hariç. SSD'yi önerdiğiniz SSD ile değiştirsemmi bilemedim. High Power PSU maalesef İtopya'da yok o yüzden değiştiremiyorum. Monitör olarak AOC'un daha iyi olduğu söyleniyor siz neden Viewsonic öneriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…