Ryzen 7 3700X kaç Volt verilmeli?

Dostum 1.275V 4.2 için düşük zaten belki dedim. Silikon kaliteli gelmiştir diye, 4.1 dene olmadi. Overclock hemen olmaz deneyeceksin. Amacı en düşük V ile en iyi GHz'yi yakalamak.
4.2GHz 1.310'da AC Odyysey gibi ağır oyunda her şey ultrada 70 derece sabitledi, emeğine sağlık hocam, değer güzel oldu. Vallahi teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600 için; CPU ratio 41.25'e 1.3250V veriyorum. Oyunlarda maksimum 68 derece gördüm. Prime 95'de 93 dereceyi geçmedi. Arctic Freezer 34 Duo CPU soğutucu kullanıyorum.

Ryzen 5 3600 için; CPU ratio 41.25'e 1.3250V veriyorum. Oyunlarda maksimum 68 derece gördüm. Prime 95'de 93 dereceyi geçmedi. Arctic freezer 34 duo cpu soğutucu kullanıyorum.
Ben üstünde gelen Prism soğutucuyu kullanıyorum, bugün 4.1 ratio 1.275 deneyeceğim. Deneye deneye bulurum umarım ama zarar vereceğinden endişeliyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı