Ryzen 7 3700X kaç voltaj verilmeli

Sanırım en yüksek 80 olmuş. Stok fan için biraz fazla olsa da normal denebilir. Boşta o kadar sıcak olması ilginç. "Ryzen 7 3700X boşta 60 derece" başlıklı bir konu açarsanız diğer arkadaşlar daha çok yardımcı olur. Sisteminizi ne zaman aldınız? Önerim imzamda bulunan Ryzen 5 3500X sıcaklık düşürme konusuna bakmanız olacaktır.

Sanırım en yüksek 80 olmuş. Stok fan için biraz fazla olsa da normal denebilir. Boşta o kadar sıcak olması ilginç. "Ryzen 7 3700X boşta 60 derece" başlıklı bir konu açarsanız diğer arkadaşlar daha çok yardımcı olur. Sisteminizi ne zaman aldınız? Önerim imzamda bulunan Ryzen 5 3500X sıcaklık düşürme konusuna bakmanız olacaktır.
Hocam ayni islemci stok sogutucu ile 4.1 ghz 1.1 voltaj max 75 derece kullandim şuan 4.3 ghz 1.2375 voltaj ile max 85 derece görüyorum bu degerleri deniyebilirsinsiniz.

@Şampiyonenes Hocam sizde de mi 3500X var? Denemek istiyorum aslında ama her seferinde BIOS'a gir, 0.025 düşür, kaydet ve yeniden başlat, 10 dakika OCCT testi yap falan derken çok uzun zaman gerekiyor hocam. Üşeniyorum açıkcası. Siz tam olarak 1.1V mı kullanıyorsunuz? Cinebench R20 testi yapma imkanınız var mı puanınızı merak ettim.

@Şampiyonenes Hocam sizde de mi 3500X var? Denemek istiyorum aslında ama her seferinde BIOS'a gir, 0.025 düşür, kaydet ve yeniden başlat, 10 dakika OCCT testi yap falan derken çok uzun zaman gerekiyor hocam. Üşeniyorum açıkcası. Siz tam olarak 1.1V mı kullanıyorsunuz? Cinebench R20 testi yapma imkanınız var mı puanınızı merak ettim.
3700x var hocam puan icin son konuma bakabilirsiniz

Hocam ayni islemci stok sogutucu ile 4.1 GHz 1.1 voltaj Max 75 derece kullandim şu an 4.3 GHz 1.2375 voltaj ile Max 85 derece görüyorum bu degerleri deniyebilirsinsiniz.

Hocam mantıken voltaj düşünce ısı düşer. Ben voltaj düşürmedim ve 80 Max. Sizin 85 peki oyunda denediniz mi? Ben sadece oyun oynuyorum. Sizce 4.3 GHz ve sizin Volt değerinizi yapmalı mıyım?

Hocam mantıken voltaj düşünce ısı düşer. Ben voltaj düşürmedim ve 80 Max. Sizin 85 peki oyunda denediniz mi? Ben sadece oyun oynuyorum. Sizce 4.3 GHz ve sizin Volt değerinizi yapmalı mıyım?
Hocam csgodan ornek vereyim 75 76 derecelerde gezdi 1920 1080 pde hersey son ayarken ben biraz zevkine yapıyorum
Siz yapsaniz bile gene silikon kalitesiyle alakali ayni sicakliklar olmiyabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı