Ryzen 7 3700X sistem donma problemi

Marka model konusunda degil hocam yaşadığımı söyledim. Bütün testlerden geçti ama oyunlarda yapiyordu onu söyledim. Benim sistemde tek şüphe ettiğim ekran kartı.

Sonrasında ekran kartından olduğunu nasıl anladınız. Sadece ekran kartını tek başına değiştirdiğinizde mi düzeldi?

Sorunun mech ve evoke modelinde olduğunu önerenleri gaming x önerdiğini görmekten bi haberdin heralde.

2 denemeden sonra 3.de ısınmayan kart yapabilmesi düşük bir oran sayılmaz mı?

Son düzenleme:
Sonrasında ekran kartından olduğunu nasıl anladınız. Sadece ekran kartını tek başına değiştirdiğinizde mi düzeldi?
Evet farklı ekran kartı kullanıyorum sorun yok. Nasıl anladım servise gitti 3Dmark ve FurMark testleri yapıldı sağlam yazmış. Bende tekrar aradım sağlam olmadığı hakkında az cebellestik. Sonra ekran kartını videoya aldım. Farklı bilgisayarlarda test ettim. Millette pek olmuyor ama benim bilgisayarımda donmalar olduğunda minidump dosyası oluştu onun çıktısı ve DVD ile videoları yolladim. Iade oldu paramı aldım.

Sorunun mech ve evoke modelinde olduğunu önerenleri gaming x önerdiğini görmekten bi haberdin heralde.
Aynı sorun Gaming X Model'de de var, 6 adet ısı borularıyla kapatılmaya çalışılmış sadece. Termal pedleri ayrıca yarı boyutta, hala neden tam boy termal pedler kullanmaktan çekindiğini anlamadım MSI'ın. Bu hatayı Sapphire yapsa, tüm forum Sapphire nefret kusardınız.

Aynı sorun Gaming X Model'de de var, 6 adet ısı borularıyla kapatılmaya çalışılmış sadece. Termal pedleri ayrıca yarı boyutta, hala neden tam boy termal pedler kullanmaktan çekindiğini anlamadım MSI'ın.
MSI gaming serisi testlerde başarılı, Sapphire gibi markayı almaktansa MSI almak daha iyi.

MSI gaming serisi testlerde başarılı, Sapphire gibi markayı almaktansa MSI almak daha iyi.
Sapphire tüm modellerinde tam boy termal pedler kullanıyor. Yıllardır sadece AMD üretiyor, ne hikmetse hep bu forumda Sapphirele problem yaşıyorlar, SDN'de, Tomshardwarede Sapphire ile problem yaşayan çok az kişi gördüm. NVIDIA Tarafında ASUS, MSI ; AMD tarafında Sapphire, Gigabyte olmuştur her zaman ilk seçenekler.

Sapphire tüm modellerinde tam boy termal pedler kullanıyor. Yıllardır sadece AMD üretiyor, ne hikmetse hep bu forumda Sapphirele problem yaşıyorlar, SDN'de, Tomshardwarede Sapphire ile problem yaşayan çok az kişi gördüm. NVIDIA Tarafında ASUS, MSI ; AMD tarafında Sapphire, Gigabyte olmuştur her zaman ilk seçenekler.
Nasıl ya Reddit gibi yabancı sitelerde AMD ekran kartı arızalarına rastladım. Sorun ne biliyormusun satış payı az olmasına rağmen arıza oranının fazla olması.
Daha önce sapphire olarak hangi kartı kullandınız problem yaşadığınız ?
RX470-Rx570 ve çok yakın arkadaşım 590.

Burada nasıl bir çıkarım yapmaya çalışıyorsun cidden merak ediyorum. Sapphire sorunlarını hasıraltı mı edelim? Görmezden mi gelelim? Ne yapalım? Sorunlu işte.
ASUS TUF Gaming X570-PLUS Wi-Fi anakartın desteklediği RAM markalarını nereden bulabilirim ASUS'un sitesinde böyle bir şey göremedimde.

Hepsiyle uyumlu. RAM uyum listesi diye bir liste yok. Test edilen RAM listesi var, QVL diye geçer. Bizde bilmediğimiz şeyleri uydurmayı çok severiz uyumlu RAM listesi diye...

Uyum standardı var ki o da Özellik sayfasında yazar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı