Ryzen 7 3700X sisteme Güç kaynağı tavsiyesi

WaGaXiS

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, güzel indirimler yakaladıkça parça parça 5 aydır sistem topluyorum. Ekran kartını en sonra hatta bayağı bir sona bıraktım. Şu an da kasa ile güç kaynağı kaldı alabileceğim. Aldığım donanımlar;
  • ASUS Prime B550M-K AMD B550 soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX.
  • AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz 36MB soket AM4 Wraith Prism fanlı.
  • Team T-Force xtreem ARGB 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18 Gaming RAM.
  • Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB 7200RPM 256MB sabit disk.
  • Samsung 970 EVO Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD.
Bu sisteme 750 Watt'lık bir güç kaynağı almayı planlıyorum ama emin olamadım çünkü hangi ekran kartını alabilirim bilmiyorum. Ne alırsam alayım güç kaynağından yana sıkıntı olmasın istiyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir?
Bu sisteme yakışır:

RTX 3070'e kadar fazlasıyla yeterli olur.

Daha iyisi alınabilir.

@GFYT Ciddiye almıyorum. Bol şans!

Aynı sınıfta bulunan güç kaynağına fazladan 800TL vermesini istiyorsanız konu sahibinin buyurun önerisini yapın. Ben yapmam. :)

@GFYT ciddiye almıyorum. Bol şans!

Aynı sınıfta bulunan güç kaynağına fazladan 800TL vermesini istiyorsanız konu sahibinin buyurun önerisini yapın. Ben yapmam. :)

Core Reactor kötü değil kesinlikle, ben de öneriyorum. Fakat üst düzey sistemlerde daha iyisi kullanılabilir. Attığım PSU'ların özelliklerini biliyor musunuz? Sessizlik sayesinde ünlenmiş mi, iç yapısının kalitesini, kablolarının örgülü olması bu bütçe için çok fazla kriter var.

Ha haklısın, öyle bir şey yapmak doğru değil. Kusura bakma dostum.

@GFYT Umarım şaka yapıyorsundur. Hep daha iyisi var diye en iyisini mi tavsiye edelim? F/P bir güç kaynağı önerdim. Fiyat skalasını 2000-3000TL'e çekip bir şeyler almak istese buraya gelmezdi diye düşünüyorum.

Core Reactor'un sertifiklarını, iç yapısını vb. saymıyorum bile. :)

@GFYT umarım şaka yapıyorsundur. Hep daha iyisi var diye en iyisini mi tavsiye edelim? F/P bir güç kaynağı önerdim. Fiyat skalasını 2000-3000TL'e çekip bir şeyler almak istese buraya gelmezdi diye düşünüyorum.

Bütçesini ne sen ne de ben bilmiyoruz. Bu sebepten ötürü arkadaş soru yöneltiyorum, ilk olarak bütçesini öğrenmek sence daha mantıklı değil mi? Zamanında burada 100k önerisi isteyen insanlar bile vardı, o yüzden şaşırmıyorum. Ayrıca her mesaja gülücük atmanız benim için önemsiz bir olay, isterseniz kızgın da atabilirsiniz.

@GFYT bütçesini sorup öneri yapacaksın madem, sorup cevabını bekle. Uzatmaya gerek yok. Önerilerimizi yaptık. Ben konudan çekiliyorum. :)

İyi forumlar!

Ustam bunu demek bu kadar zor değil, sen de haklısın bana göre ben de haklıyım. Neyse iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı