Ryzen 7 3700X ve RX 5700 XT sistem toplandı

Zaboo Mafoo

Hectopat
Aslında bilgisayarı toplayalı çok oldu ama merak ettiğiniz sormak istediğiniz veya şöyle yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir şey varsa buyurun.
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X
  • Anakart: ASUS ROG STRIX X570-F
  • Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 XT
  • Kasa: Corsair Carbide SPEC-06 Beyaz
  • Güç Kaynağı: Corsair TXM 750W 80Plus Gold
  • Bellek: Crucial Ballistix 3200 MHz 2x8
  • Hard Disk: Seagate Barracuda 2 T 7200 ROM
  • SSD: Samsung 970 Pro Evo NVMe 500 GB
Kasa fanlarına ilave olarak pin çoklayıcı ile 2 tane daha ilave fan ekledim bir tanesi önde diğeri üstte olacak şekilde ve 4 pin ile anakarta bağladım, işlemci sıcaklığına göre ayar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel ramler biraz düşük kaliteli kalmış diğer herşeyi iyi . Şu an sistemi toplamak isteyen arkadaşlara ürünlerin linklerini atıyorum 11.800 fazla bir rakam şu anki fiyatlara göre arada 1.500 lira kadar fark var az değil 10.220 liraya geliyor bu sistem

Ne zaman almıştınız bilgisayarı ?
9. ay içerisinde aldım.
@Zaboo Mafoo RAM'ler 3600 MHz olsa daha iyi olurdu. Eğer RAM'leri değiştirmeyi düşünürsen Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram Fiyatı bu modeli al derim. Senin seçtiğin RAM'e oranla daha yüksek frekans değerine ve daha iyi malzeme kalitesine sahip. Onun dışında sistem gayet iyi.
Aslında 32 GB yapmak istiyorum.Fakat bunların yanına ekleyemem belki ileriki dönem 3600 Mhz çıkarabilirim elimdekileri satarak.

Sistem gayet güzel ramler biraz düşük kaliteli kalmış diğer herşeyi iyi . Şu an sistemi toplamak isteyen arkadaşlara ürünlerin linklerini atıyorum 11.800 fazla bir rakam şu anki fiyatlara göre arada 1.500 lira kadar fark var az değil 10.220 liraya geliyor bu sistem

Bu PSU RX 5700 XT ile sorunsuz çalışıyor değil mi ? PSU da 8 pin ve 6 pin olması gerekir diye okudum birkaç yerde PSU özelliklerini hiç bilmiyorum. Sizin bilginiz var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı