Ryzen 7 7800x3D için sıvı soğutma ve kule tipi soğutma önerisi

Daha fazla  
Merhaba, 7800x3D işlemci aldım hala montajını yapmadım. Anakart ile birlikte sıvı soğutucu eksik, almayı düşünüyorum ama gerekli mi bilemedim. Bundan önceki işlemcim R5 5600'dü, kullandığım kule tipi soğutucu ise DeepCool AK620'ydi. Fanları yüzde 40 çalışarak ısısını 60'dan yukarı çıkarmıyordu. Devam etsem mi yoksa sıvı soğutma mı alsam? Önerileriniz nelerdir? Anakart olarak da ASUS ROG STRIX X650E-E alacağım. X670 modeline kaymaya değer mi ya da X650E-F daha mı mantıklı olur? Ekran kartım RX 7800XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 7800x3D işlemci aldım hala montajını yapmadım. Anakart ile birlikte sıvı soğutucu eksik, almayı düşünüyorum ama gerekli mi bilemedim. Bundan önceki işlemcim R5 5600'dü, kullandığım kule tipi soğutucu ise DeepCool AK620'ydi. Fanları yüzde 40 çalışarak ısısını 60'dan yukarı çıkarmıyordu. Devam etsem mi yoksa sıvı soğutma mı alsam? Önerileriniz nelerdir? Anakart olarak da ASUS ROG STRIX X650E-E alacağım. X670 modeline kaymaya değer mi ya da X650E-F daha mı mantıklı olur? Ekran kartım RX 7800XT.
Hocam yeterli olma şansı var, önce bir deneyin AK620'yi. Daha sonra olmaz ise güzelinden bi 360'lık sıvı soğutucu alırsınız ki ben her halükarda sıvı soğutucu öneririm.

Hocam yeterli olma şansı var, önce bir deneyin AK620'yi. Daha sonra olmaz ise güzelinden bi 360'lık sıvı soğutucu alırsınız ki ben her halükarda sıvı soğutucu öneririm.
Yeterli olma şansı var değil. Direkt yeterli.

Devam edin. AK620 gayet yeterli.

AK620 zaten peerless assasin ile aşşağı yukarı aynı güçte ikiside 7800X3D'yi yeterli seviyede soğutuc eğer oyun için söylüyorsan.

AK620 zaten peerless assasin ile aşağı yukarı aynı güçte ikisi de 7800x3D'yi yeterli seviyede soğutuc eğer oyun için söylüyorsan.

Yeterli olma şansı var değil. Direkt yeterli.

Devam edin. AK620 gayet yeterli.

Hocam yeterli olma şansı var, önce bir deneyin AK620'yi. Daha sonra olmaz ise güzelinden bir 360'lık sıvı soğutucu alırsınız ki ben her halükarda sıvı soğutucu öneririm.

Şu anlık sadece oyun oynamak için kullanacağım herhangi bir render veya hız aşırtma söz konusu değil ben de devam etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim yorumlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı