bunlar bütçemi aşıyor 3000 gibi bütçem 750w tercih edeceğim galibaSize şahsi tavsiyem bu sisteme en az 750W, tercihen 850W veya 1000W bir PSU almanızdır. Ayrıca PSU'nun 80+ Gold veya daha üstü bir sertifikaya sahip olması enerji verimliliği için çok iyi olacaktır.
Size bazı önerilerim:
1- Corsair RM850x (850W, 80+ Gold)
2- Seasonic Focus GX-850 (850W, 80+ Gold)
3- EVGA SuperNOVA 850 G6 (850W, 80+ Gold)
Sizi kesinlikle anlıyorum, her şeyin ateş pahası olduğu bu dönemde fiyatlar gerçekten can sıkıyor. Dediğim gibi en az 750W kullanmanızı öneririm. Hatta ileri zamanlarda durumunuz biraz daha müsait olursa kesinlikle 850W kullanınız ve altını tercih etmeyiniz.Kasa için 2K bütçeli güzel bir tavsiyeniz varsa alabilir miyim hava tipi soğutma kullanacağım bir de.
bunlar bütçemi aşıyor 3000 gibi bütçem 750w tercih edeceğim galiba
Bütçe dahilinde kalacaksanız:
![]()
XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Esnetecekseniz:
![]()
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG Pylon yapısal olarak gayet kalitelidir.XPG üzer mi bir de arkadaş Aerocool önerdi iyidir sanırsam o da.
XPG Pylon yapısal olarak gayet kalitelidir.
XPG PYLON Güç Kaynağı Ünitesi
www.xpg.com
Ben Teknobiyotik'le yaşadığım sorundan ötürü kendilerine bulaşmamayı tercih ediyorum.
3500 TL baremini aşarsanız üst seviye ürünler var. Yoksa konudaki ürünler bu bütçede en makul olanları.Anladım hocam bu fiyatlarda en iyiler bunlar mıdır XPG dışında başka alternatiflerde var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.