Fazlasiyla deger hocam. 9800x3D mukemmel bir islemci renderda şu an en iyi islemcilerden. Direkt oyun icin en iyisi.
Tamamdır hocam değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Fazlasiyla deger hocam. 9800x3D mukemmel bir islemci renderda şu an en iyi islemcilerden. Direkt oyun icin en iyisi.
Hocam bu çevremden genel manada bu iki işlemciyi öneri olarak aldım. Dediğiniz işlemci hakkında bilgim yok maalesef.
Hocam direk bütçe belirtirseniz çok daha iyi tavsiyeler yapılır. Oyun oynamak için ekran kartına, iş için işlemciye yatırım yapılmalıdır. 9700X iki iş içinde dengeli ve uygun fiyatlı bir üründür. 7800x3D oyun ağırlıklı bir yatırım, 14700 ise iş ağırlıklı bir yatırımdır. 9800x3D ise iki alanda da iyidir fakat çok tuzludur.
5070 de iyi değil işlemciden önce ekran kartı bakın.
Hocam işlemci için aslında 15k bütçe ayırmıştım. 9800x3D bütçemi açıyor ama aradaki farka değecekse kendimi zorlarım.
Konuda belirttiğim 4070 Super arkadaşımın kullanıp memnun kaldığı bir model olduğu için almayı düşünüyordum. 5070'i siz neden önermiyorsunuz hocam?
Fiyatini oyun performansi olarak hak etmiyor hocam 5000 serisi genel olarak o yuzden olabilir. Ayni fiyatta RX 9070 XT gibi bir oyun canavari var ama asıl odağınız render oldugu icin 5070 alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.