Ryzen 7 ve GTX 1050 Ti Darboğaz Yapar mı?

Ryzen 1400 alıp ekran kartını yüksek tutacaktınız. Değerleri paylaşırsanız sorun nerde görebiliriz.
Andr.jpg

Evet Ryzen oyun performansı konusunda 1080P çözünürlükte sınıfta kalmıştır. Oyun bilgisayarlarında özel bir durum yoksa 8. jenerasyon tercih edilmelidir.
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Ryzen sadece CPU dur apu değildir, ve ayriyeten performans olarak piyasadaki öbür işlemcilerden öndedir, arkadaş işlemciye 1500 TL ekran kartına 1000 TL verirse böyle olur

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Ryzen sadece CPU dur apu değildir, ve ayriyeten performans olarak piyasadaki öbür işlemcilerden öndedir, arkadaş işlemciye 1500 TL ekran kartına 1000 TL verirse böyle olur
Yanlış bilgi veren sensin. Ryzen oyun performansı konusunda 8. nesil işlemcilerden daha düşük performans veriyor 1080P çözünürlükte. Kendim Ryzen kullanıyorum ve performansı çok düşük.

Ben gayet güzel performans alıyorum. Arkadaş sistemi ilk başta oyun için topladıysa, büyük hata yapmış. Ayrıca şu Intel 1080p'de daha iyi performans veriyor. Herkes biliyor zaten. Ama i5 8600k+ soğutucu= yaklaşık 1500 TL desek. Ona rakip R7 1700 geliyor. 16 thread'li bir işlemci. Multicore da daha iyi sonuç veriyor. Ama Intel pazardan kazanıyor. Ayrıca AMD daha yükseltilebilir.

8600K vs 1700 performans konusunda 1080P çözünürlükte kıyaslanamaz bile 1080P çözünürlükte. Pazardan kazanıyor olması performans farkını değiştirmez. Ama daha performanslı olması daha güçlü olduğu manasına gelmez. Bu iki kavramı karıştırmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı