kraldunyam
Hectopat
Bu parçalarla 3-4 ay önce sistem toplayıp satın almıştım. Bazı oyunlarda çok düşük FPS alıyorum. Sizce darboğaz yapma ihtimali var mı?
ryzen oyun performansı çok başarılı değil miRyzen oyun performansı çok başarılı değil. Dert edecek bir sıkıntı yok bence. Ama oyun içi değerlerinizi görmeden yorum yapmamak lazım.
Evet Ryzen oyun performansı konusunda 1080P çözünürlükte sınıfta kalmıştır. Oyun bilgisayarlarında özel bir durum yoksa 8. jenerasyon tercih edilmelidir.ryzen oyun performansı çok başarılı değil miDd
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Ryzen sadece CPU dur apu değildir, ve ayriyeten performans olarak piyasadaki öbür işlemcilerden öndedir, arkadaş işlemciye 1500 TL ekran kartına 1000 TL verirse böyle olurEvet Ryzen oyun performansı konusunda 1080P çözünürlükte sınıfta kalmıştır. Oyun bilgisayarlarında özel bir durum yoksa 8. jenerasyon tercih edilmelidir.
Yanlış bilgi veren sensin. Ryzen oyun performansı konusunda 8. nesil işlemcilerden daha düşük performans veriyor 1080P çözünürlükte. Kendim Ryzen kullanıyorum ve performansı çok düşük.Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Ryzen sadece CPU dur apu değildir, ve ayriyeten performans olarak piyasadaki öbür işlemcilerden öndedir, arkadaş işlemciye 1500 TL ekran kartına 1000 TL verirse böyle olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.