Ryzen 9 3900X için Anakart ve RAM önerisi

Minsnicterb

Megapat
Ryzen 9 3900X tabanlı sistem alacağım.
Anakart olarak; MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI düşünmekteyim. Bu işlemci ile sorunsuz kullanabilir miyim?
RAM için önerileriniz bekliyorum. Yüksek hızlı düşük CL, 3200 MHz üstü RAM düşünmekteyim.

Sahip olduğum bileşenler;
  • Ekran kartım: MSI GeForce RTX 2080 Sea Hawk X 8 GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı
  • M. 2 SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD (MZ-V7S500BW)
  • Kasa: Corsair 500D
  • Ekran: Hesaplarıma göre bütçem yetmeyecek Ekran en son alacağım.
  • HDD: Bir TB 7200 RPM var.
  • Power Supply: Corsair RM1000i

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming Pro Carbon seçiminiz gayet güzel. Anakartla birlikte 240mm radyatörlü Cooler Master su soğutma sistemi hediyesi var. Aldıktan sonra mutlaka kayıt yaptırmayı unutmayın.

Gaming Pro Carbon seçiminiz gayet güzel. Anakartla birlikte 240mm radyatörlü Cooler Master su soğutma sistemi hediyesi var. Aldıktan sonra mutlaka kayıt yaptırmayı unutmayın.
Evet hediye varmış. COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R RGB
Kingston 16GB (2x8GB)HyperX Predator RGB DDR4 3600MHz XMP CL17 1.2V Dual Kit Ram takmayı düşünüyorum. Hiç kullanan görmedim. MSI sitesinde de uyumluluk listesi yayınlanmamış. Uyumlulukta bir sorun olur mu?

Son düzenleme:
Evet hediye varmış. COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R RGB
Kingston 16GB (2x8GB)HyperX Predator RGB DDR4 3600MHz XMP CL17 1.2V Dual Kit Ram takmayı düşünüyorum. Hiç kullanan görmedim. MSI sitesinde de uyumluluk listesi yayınlanmamış. Uyumlulukta bir sorun olur mu?

Firmaların uyumluluk listeleri, piyasadan aldıkları belleklerin testlerini içerir. Ancak listede olmayan ve test edilmeyen bellekler "bu anakartla çalışmaz" anlamına gelmez. Bu yüzden Kingston bellekle MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon ankart arasında uyumsuzluk sorunu olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı