95 96 derece ye çıkması normal değil garanti var ise termal macun değişmeli macun olarak MasterGel maker ya da daha üst seviye bir macun kullanılmalı
Kanka yeni almıştım tam 95 96 değil 85'lerde falan geziyor hemen 95'e falan çıkıp geri iniyor. Ama ekran kartı sıcaklığı normal onda bir sıkıntı yok TDP değerini düşürdüm bir sorun olmaz değil mi?
Kanka Tdp değerini düşürmek zarar verir mi die sormuştum zarar veriyorsa geri alıcam işlemi.Tdpyi 18 e düşürdüm 79 a sabitlemiştim sıcaklığıRyzen 7 4800H ile sadece Far Cry 5'te 95 dereceyi gördüm oda anlık olarak görüp hemen düşüyordu. Hikayeli oyun oynuyorsan islemci Turbo Boost'unu kapatmak işini görür 70 derece civarında sabitler kendini hiçbir zararıda olmaz.
Kanka TDP değerini düşürmek zarar verir mi die sormuştum zarar veriyorsa geri alacağım işlemi. TDP'yi 18'e düşürdüm 79'a sabitlemiştim sıcaklığı.
kanka turbo boostu kapatmak fps düşürüyor yaO konuda bir bilgim yok maalesef fakat dediğim gibi islemci Turbo Boost’unu kapatmanın bir zararı olmadığı gibi 79 dereceyi bile göreceğini sanmıyorum, benim islemci 70 dereceye sabitliyor kendini.
Kanka Turbo Boost'u kapatmak FPS düşürüyor ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.