Tolgagnl Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 50 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Ryzen 2600 işlemci mi takarken pinlerini yamulttum, sonra baktım ki 1 taneside kırılmış. Yamukları düzelttim ama kırık pin için çare var midir? İzmir'de oturuyorum, onerebileceginiz bir tamirci var mi?
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 2600 işlemci mi takarken pinlerini yamulttum, sonra baktım ki 1 taneside kırılmış. Yamukları düzelttim ama kırık pin için çare var midir? İzmir'de oturuyorum, onerebileceginiz bir tamirci var mi?
KS KS Tolgagnl Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 50 4 Kasım 2020 #41 nofear006 dedi: Hocam selamlar. Tamirden bu yana bir sıkıntı yaşadınız mı acaba hala stabil kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba kardeşim hiçbir şekilde sıkıntı yaşamıyorum. Oyun oynadım stres testi yaptım ne mavi ekran ne de başka bir şey yok eskisi gibi çalışıyor. Artı 0 Eksi
nofear006 dedi: Hocam selamlar. Tamirden bu yana bir sıkıntı yaşadınız mı acaba hala stabil kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba kardeşim hiçbir şekilde sıkıntı yaşamıyorum. Oyun oynadım stres testi yaptım ne mavi ekran ne de başka bir şey yok eskisi gibi çalışıyor.