Bunun FPS ile çok alakası yok. Undervolt gibi düşünebilirsin.
All Core / per Core farkı ise şudur.
All core/Per Core seçtikten sonra negatif ya da pozitif offset seçmen gerekiyor bu da 0 ile 30 arasında bir değerdir.
All Core seçip negatif 10 verdin diyelim. İşlemcin boostlanırken birazcık undervolt yapıp daha az ısınacak gibi düşenebilirsin.
Per Core seçtiğinde ise her bir çekirdeğe tek tek undervolt ayarı verebiliyorsun.
Burada kafandan sallama değerler girersen sistemin stabil olmayabilir, mavi ekran hataları alabilirsin. O yüzden çok bilgin yoksa all-Core seçtikten sonra negatif offset ile 5 ver.
Bunun FPS ile çok alakası yok. Undervolt gibi düşünebilirsin.
All Core / per Core farkı ise şudur.
All core/Per Core seçtikten sonra negatif ya da pozitif offset seçmen gerekiyor bu da 0 ile 30 arasında bir değerdir.
All Core seçip negatif 10 verdin diyelim. İşlemcin boostlanırken birazcık undervolt yapıp daha az ısınacak gibi düşenebilirsin. Eğer bu değeri çok yüksek verirsen işlemcin hiç boostlanmayıp daha düşük performans alabilirsin. Doğal olarak voltajı kıstığın için Core voltaj yetersizliğinden hata verecektir durmadan.
Per Core seçtiğinde ise her bir çekirdeğe tek tek undervolt ayarı verebiliyorsun.
Burada kafandan sallama değerler girersen sistemin stabil olmayabilir, mavi ekran hataları alabilirsin. O yüzden çok bilgin yoksa all-Core seçtikten sonra negatif offset ile 5 ver.
Ben Per Core yaptım. Negatif ayarı vermedim, direk orjinal haliyle yaptım. Gayet stabil çalışıyor. Per Core çok daha mantıklı seçenek.Arkadaşlar oyunlarda all Core mi daha fazla FPS verir per mode mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.