Oyunlarda işlemci 46 dereceyi geçmiyor. Ama anakart beni korkutuyor oda 45 dereceyi geçmiyor. Anakart için korkulacak bir şey var mı stres testi için normal mi?Köklemesine gerek yok zaten. İşlemci sıcaklığı stres testi için gayet iyi.
İçimi rahatlattınız. Az önce F1 2016 ultra ayarlarda 15 dakika oynadım anakart 43 dereceydi. O zaman korkulacak bişey yok. Havalar sıcak onla ilgili olabilir.Aslında anakartın neresi olduğu tam anlaşılmıyor ama anakartın geneli için sıcaklıklar iyi. Stres testi ve hava sıcaklıklarına bakınca daha çok olmasını beklerdim aslında.
Windows 10 kullandın mı hiç sistemde? Windows 8.1 iyi mi Ryzen'de?Arkadaşlar anakart fazla gibi geldi. CPU yüksek olmasının sebebi anlamadığım şekilde CPU fanı köklemedi. Anakart normal mi değilse neden böyle?Eki Görüntüle 243845
Şimdi bana kızacaklar ama ben Windows 10 için geçerli bir sebep görmediğim ve beğenmediğim için 8.1 kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Bence 8.1 daha performanslı şuan için.Windows 10 kullandın mı hiç sistemde? Windows 8.1 iyi mi Ryzen'de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.