Intel vs Ryzen

Ben her zaman AMD seçerim ancak gelecekte ne olacağını bilemeyiz.

Dosya Ekleri

• n13mxm1tv7031.jpg
    n13mxm1tv7031.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 40
Kendin fanboyluğu bırakırsan üslubumu düzeltirim. İnsana göre üslub takınıyoruz işte.

Hocam burada 11900K gibi bir işlemciye 8 çekirdek verilmesini saçma buldum. Onu ima etmeye çalıştım tabi bayağı uzak oldu.
Anladım hocam, sorun yok. Zaten 5000 serisi tekli çekirdek performansı dolayısıyla oyun performansında da söz konusu liderliğini tıpkı çoklu çekirdekte olduğu gibi şu an için korumaya devam ediyor.

11900K olayı ise tam bir fiyasko zaten, Intel'in elindeki son 14 nm kozunu bununla kullandı ki 10900K serisindeki gibi bir 10 çekirdek konfigürasyonuyla gelseydi bu kadar tepkiye de sebep olmayacaktı belki de.

Intel kullanmadım, kullananlar var etrafımda ama biraz Ryzen'dan yanayım açıkçası. Onu kullanıyorum diyedir belki emin değilim ama Intel sadece stok fanları ile bile çok iyi gelmiyor gözüme.
Yav hâlen daha "oyunda Intel, renderda AMD" muhabbetini yapıyor musunuz? Cidden 2010'lardan mı kaldınız naptınız...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı