Ryzen vs İntel

Konuyla alakasız da test inceleme öncesi ve sonrası büyük fiyat farkı oldu mu? Çünkü o kadar inceleyince bir 100 lira oynamıştır dolar sağ olsun. :rolleyes:

1 haftalık vatan garantili aldım 2. el 1000 TL. MSI RX 480 8GB. 2. el piyasası çok hareketli. Takip etmek lazım. Bana para çok sen intel al diyenlere duyurulur ucuz olsun diye ikinci elde pusuya yatıyoruz.

Kardeş siz haklısınız biz bir şey bilmiyoruz. Intel çok daha iyi boş verin AMD'yi. Yeter ya ne anlamaz adamlarsınız! Daha neyle neyin rakip olduğunu bilmiyorsunuz gelmiş burada ben biliyorum havalarında laflar söylüyorsunuz.

Birçok kişi konuya mesaj atıyor senin gibi aşağılayıcı dil kullanan yok.

Ben RX 480 almayı düşünüyorum. Ne sıkıntı çektin bilgilendirirsen sevinirim. :)

Ben bir sıkıntısını söyleyeyim. Son driver güncellemesinden sonra ekran kare kare oluyor ve ekran kararıp AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası veriyordu her açılışta. Sonra herşey normal. AMD halen stabil bir sürücü çıkaramadı gibi görünüyor. Bir önceki driver sürümünü yükledim sorun halloldu.

Ben RX 480 almayı düşünüyorum. Ne sıkıntı çektin bilgilendirirsen sevinirim. :)
İdle yani dinlenmeyi kapatamıyorsun OC OC diyorlar sadece görüntüsü OC 1330 fabrika değeri olan kartı 1400 mhz yapınca PC'yi kapatıyor Yazılımları çöpten beter Radeon Wattman 2 kere açıyorsun 3 kere crash verip kapanıyor. High End Card diye parayı basıyoruz fakat aralardaki düşündüğümüz uçurum fark FPS'i almıyoruz GTA V 110 FPS diyorlar ben 40 fps alıyorum tüm nvidia settingsler kapalı ve donuyor oyun.AMD Forumda herangi bi soruna cevap alamıyorsun AMD forumlarda kartın üstünde backplate'inde yumurta pişicek sıcaklıkta olduğu halde fanlar dönmüyor ve bunu değiştiremiyorsun. çünkü Fanın neye göre döneceğini seçemiyorsun. İllaki msi after burner indirip yada Gaming app'ı buglucaksın fan son hızda çalışsın diye oda kafa şişiriyor anladığın Ekran kartı Satıcısı gibi gözüküp bize uğraş ve dert satıyorlar eski GTS 450 Ekran kartım low settings oyunda 45 FPs alırken RX480 aradaki 1 Milyar para farkını saymassak 90 FPS Veriyor 2 tane GTS 450 alıp SLİ ile RX480 ini çöpe atabilirsiniz(denenmemiştir.). Düşük kart alıp SLİ Yapmak en iyisi .(Şuan ki Piyasa için) RX480 İlk çıktığındada Güç tüketimi sorunu varmış yazılımla düşürüp Kartı çöp etmişler diye bi söylentide var.8350 MHZ gözüken memory sana gelince 2000 oluyor bazı oyunlarda çoklu efektik değeri desteklemezse çöp oluyor kart .Noktama işaretleri çok olduğundan uğraşamadım.

Son düzenleme:
1 haftalık vatan garantili aldım 2. el 1000 TL. MSI RX 480 8GB. 2. el piyasası çok hareketli. Takip etmek lazım. Bana para çok sen intel al diyenlere duyurulur ucuz olsun diye ikinci elde pusuya yatıyoruz.

Birçok kişi konuya mesaj atıyor senin gibi aşağılayıcı dil kullanan yok.
İnatla aynı şeyleri söylüyorsun. Herkesin bir sabrı var onu mu sınıyorsun anlamıyorum ki. Bu zamana kadar çok çok az aşağalayıcı laflar söylemişimdir.

Hemen hemen aynı FPS leri vermesi. Buna rağmen fiyatının daha uygun olması. CF destekli olması. Ve NVIDIA nın bende zengin şehirli çocukları AMD nin de mahalle çocukları hissi vermesinden dolayı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı