Ryzen vs Intel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Otomatik uyarı sistemine sahip E-veresiye defteri yaptım. Bunun konumuzla ne ilgisi var?

Gerçekten muhteşem, aydınlatıcı bir yazı. Bir çok insanın uzunluğundam dolayı okumaması beni üzüyor.
Üşengeç bir milletiz. Bu yazıyı okuyanlar hem ön yargılarından kurtulacak hemde bilgi birikimi artacak.

T
Otomatik uyarı sistemine sahip E-veresiye defteri yaptım. Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Tartışma dışında bir şey söylemek isterim Ryzen oyun testleri daha oyun için optimizasyonlar tamamlanmadan mükemmel FPS veriyordu Optimizasyon tamamlandıktan sonra bir test mevcut değil.

Öyle projelerden bahsetmiyorum konumuzla ilgisi development sürecinde harcanan miktat AMD'ye bak adamların kendilerine özgü K2HW yazılımı bile yok ;) Intel ise yazılıma donanım kadar önem veriyor. Bir yazılım geliştiricinin ortalama maaşı ($ 5-6K ) Elektrik-Elektronik bilen ve bu tür teknolojilere hakim birisinin maaşı ($ 25-35K ) şimdi burada adamlar sabah akşam arge yapıyorlar proje geliştiriyorlar End USER memnun olsun diye AMD ne yapıyor nerden geldiği belirsiz Shadow Play çakması bir yazılımı sunuyor piyasaya.

Öyle projelerden bahsetmiyorum konumuzla ilgisi development sürecinde harcanan miktat AMD'ye bak adamların kendilerine özgü K2HW yazılımı bile yok ;) Intel ise yazılıma donanım kadar önem veriyor. Bir yazılım geliştiricinin ortalama maaşı ($ 5-6K ) Elektrik-Elektronik bilen ve bu tür teknolojilere hakim birisinin maaşı ($ 25-35K ) şimdi burada adamlar sabah akşam arge yapıyorlar proje geliştiriyorlar End USER memnun olsun diye AMD ne yapıyor nerden geldiği belirsiz Shadow Play çakması bir yazılımı sunuyor piyasaya.

Shadow Play çakmasımı Plays.TV Oyun videoları çekerken alığınız Shadow Play'den Kat kat üstün Aldığınız FPS neyse o 120 alıyosan 120 FPS hiçbir oynama yok İntelin yaptığı şifre kırma programı rezalet üstüne rezalet bilgisayardan silemiyorsun berbat. Şifre kırmıyor bile.

Shadow Play çakmasımı Plays.TV Oyun videoları çekerken alığınız Shadow Play'den Kat kat üstün Aldığınız FPS neyse o 120 alıyosan 120 FPS hiçbir oynama yok İntelin yaptığı şifre kırma programı rezalet üstüne rezalet bilgisayardan silemiyorsun berbat. Şifre kırmıyor bile.
:D :D Şifre kırma bilgisayardan uygulama silmeyi bilmemek senin sorunun ;)
Kod:
 sudo pacman -R uygulamadi

:D :D Şifre kırma bilgisayardan uygulama silmeyi bilmemek senin sorunun ;)
Kod:
 sudo pacman -R uygulamadi

Bir tek benim sorunum mu? Git araştır bakalım İntel Security Key Silmek için milletin ne kadar uğraştığını sonra burda İnteli koru sen :D

Bişey söylemek istiyorum iş sadece oyun falan değil bunun renderi, veri depolama vs. yüksek fiyata (10000-&) PC toplayan birçok adam FPS fazla 17 alıyım demiyor. Hoş ortada testler falan da mevcut.
UserBenchmark: AMD Ryzen 7 1800X vs Intel Core i7-7700K
Buradan birazda ryzenin workstationa yöneldiğini görebilirsiniz PC'de her şey oyun değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çoğu kişi bunları dikkate almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl sonra insanlar çırpınmasın diye burda uğraşıyorum. AMD alacak kişinin ya çok genç ya da yazılım donanım ilişkisini bilmemesi lazım (K2HW) ;)

Hisse senedin falan mı var usta senin bu kadar Intel fanboyluğu falan. Kendi adıma söyliyim ne yazılımla uğraştım ne donanımla onu baştan sana söylemek isterim ondan sonra ona göre cevap verirsin. Şu anda Intel kullanan bir çok insan bile AMD teknolojisini övüyor ise orada vardır bir şey belki AMD senin işlemlerinde yetersiz kalıyordur falan da bu kadar sallaman bence gereksiz olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı