Ryzen7 2700X RTX 2070 ssiteme FSP marka PSU önerisi

Ço.

Çok özür dileyerek bunun kaç yıl garantisi var ve anladıgım kadarıyla siz üründen çok memnunsunuz güvenilir ve kaliteli bir markamı ve siz kaç süredir bu PSU'yu kullanıyorsunuz.
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA en iyi F/P ürünüdür. Kullanıyorum ve aşırı memnunum. FSP yerine Gigabyte bana göre daha F/P. İçerdiği korumaları atayım hemen;
Ocp (over current protection - aşırı akım koruması)
Opp (over Power protection - aşırı güç koruması)
Ovp (over voltage protection - aşırı gerilim koruması)
Uvp (under voltage protection - düşük gerilim koruması)
SCP (short circuit protection - kısa devre koruması)
Sadece 1 koruması eksik o da;
Otp (over temprature protection - yüksek sıcaklık koruması) bu. Çok fazla gerekli olduğunu düşünmediğim bir koruma. Japon kapasitör ve 12V çıkışı olması güzel avantajlar. Bir sorun olursa buradayım. Hatta buraya işin bilginlerini bırakayım; @Silinen üye, @enes.wtp

Çok özür dileyerek bunun kaç yıl garantisi var ve anladıgım kadarıyla siz üründen çok memnunsunuz güvenilir ve kaliteli bir markamı ve siz kaç süredir bu PSU'yu kullanıyorsunuz.

İlk öncelikle piyasadaki belkide en güzel kasayı seçmişsin. Kasa açıklamasında PSU yuvasının ölçülerini göremedim ama attığım model diğer PSU modellerine göre küçük veya aynı. Benim kasam Ranker Orion ve ona küçük bile geldi. Yani uyumlu olmama ihtimali bile yok. Bu kasa ve PSU ikilisini yaparsan çok harika bir karar olur. Şimdiden hayırlı olsun. :)

İlk öncelikle piyasadaki belki de en güzel kasayı seçmişsin. Kasa açıklamasında PSU yuvasının ölçülerini göremedim ama attığım model diğer PSU modellerine göre küçük veya aynı. Benim kasam ranker Orion ve ona küçük bile geldi. Yani uyumlu olmama ihtimali bile yok. Bu kasa ve PSU ikilisini yaparsan çok harika bir karar olur. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Evet büyük ihtimal bu PSU'yu alacagım ama markasına ve kalitesine pek güvenemedim açıkcası siz ne kadardır bu PSU'yu kullanıyorsunuz.

Ço.

Ürünü alalı uzun bir süre olmadı. Yeni aldım sayılır. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl olması gerekiyor. Eskiden lanet bir marka olan PowerBoost markasını kullanıyordum bunu aldıktan sonra ses ve performans konusunda ağzım açık kaldı. Sakın burada FanBoyluk yaptığımı düşünme. Marka konusunda ise GİGABYTE kalitesi ve güvenilirliği çoğu tanındık markada yok. İçin sonuna kadar rahat olsun

Ürünü alalı uzun bir süre olmadı. Yeni aldım sayılır. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl olması gerekiyor. Eskiden lanet bir marka olan powerboost markasını kullanıyordum bunu aldıktan sonra ses ve performans konusunda ağzım açık kaldı. Sakın burada fanboyluk yaptığımı düşünme. Marka konusunda ise Gigabyte kalitesi ve güvenilirliği çoğu tanındık markada yok. İçin sonuna kadar rahat olsun.

Çok teşekkür ederim önerdiginiz PSU'yu alma kararına vardım çok çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim önerdiginiz PSU'yu alma kararına vardım çok çok teşekkür ederim.
Merak ettiğin bir konu olursa sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum. Senin yaşadığın durumun aynısını ben de yaşadım. Bu modeli alırken aklımda şüpheler vardı fakat iyi ki almışım. Rica ederim..

Merak ettiğin bir konu olursa sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum. Senin yaşadığın durumun aynısını ben de yaşadım. Bu modeli alırken aklımda şüpheler vardı fakat iyi ki almışım. Rica ederim..
kardeşim bende bu psu yu almayı düşünüyorum uzun uğraşlar sonucu ilk defa kendi şahsi bilgisayarım olacak yarın bir gün elektirik kesilmelerinde düşük voltaj yüksek voltaj vb. olaylarda sistemim çöp olmaz değil mi?

kardeşim bende bu psu yu almayı düşünüyorum uzun uğraşlar sonucu ilk defa kendi şahsi bilgisayarım olacak yarın bir gün elektirik kesilmelerinde düşük voltaj yüksek voltaj vb. olaylarda sistemim çöp olmaz değil mi?
Dostum, bu PSU'yu alalı yaklaşık 3 ay oldu. Üst tarafta 2 yıl demişim, kafamdan o sırada ne geçiyorsa artık, kusura bakmayın. Bulunduğum bina da özellikle geceleri elektrik kesintisi çok fazla oluyor. HDD kullanmıyorum fakat bu modelde olan korumalar sayesinde hiçbir sıkıntı olmadı şuana kadar. Yani bu model de diğer ucuz modellere göre daha önemli ve fazla koruma var. Bir önceki sayfada olan korumaları ve eksik olan korumaları atmışım. 12V kanalı var demişim :D. 12V kanalından 648W veriyor, olarak düzelteyim onu. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı