Fatih un
Hectopat
Level 2'de aynı durum söz konusu mu? Level 4 deneyin bir de.
Şu an level 2'de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Level 2'de aynı durum söz konusu mu? Level 4 deneyin bir de.
Şu an LVL 2.
3 Veya 4 deneyin.
Level 3 denedim herhangi bir değişiklik yok. Yine neredeyse 1.4 Volt'a kadar kendisi yükseliyor. Boşta sıcaklıklarda 40 55 derece arası karışık devam etmekte.
Hızı ve voltajı biraz daha düşürme kararı aldım level 5 zaten son seviye. Level 4 yüksek olmaz mı? LLC 3 ideal değil mi yoksa oto da mı kalmalı? Hızı 4.20 ghhz düşürüp voltajıda 1.35'in olabildiğince altına çekmeye çalışacağım.
Şu şekilde deneyeceğim Eki Görüntüle 564430
Şundan dolayı işlemci zaten mesela OCCT ile teste soktugum zaman 60 dereceyi anca geçiyor geçmiyor. Ama boşta peak yaptığı zaman mesela 56 bazen 61 dereceleri görüyor. Fan ayarlarımda istikrarsızlığa sebep oluyor. Oyunda 55 dereceyi geçerse yüzde 45'e ayarlıyorum boşta masaüstünde faz gaz verip duruyor.
Yapıyorum zaten fakat radyatörüm kasanın içine üflediği için 3 adet egzos fanımın oyunlarda daha yüksek hızda çalışmasını istiyorum. O sebeple sanırım o fanların hızını gpu sıcaklığına göre ayarlayacağım.Onu BIOS üzerinden fan kontrolü yapabilirsin kolay modda fan yeri gözükür zaten fan modunu silent, Low gibi bir şey yaparsan yavaş çalışır 55-60 derece düşük bir değer.
Yapıyorum zaten fakat radyatörüm kasanın içine üflediği için 3 adet egzos fanımın oyunlarda daha yüksek hızda çalışmasını istiyorum. O sebeple sanırım o fanların hızını GPU sıcaklığına göre ayarlayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.